Fundația Soul to Soul și-a pierdut fondatoarea!


Cu adâncă tristețe anunțăm trecerea în neființă a Luciei Dinică, care a plecat dintre noi și a lăsat în urmă o moștenire plină de iubire și compasiune.
Deși ne-a pregătit din timp pentru plecarea ei și suntem sub impactul pierderii imense pe care o suferim, este important să ne amintim de viața sa plină de generozitate și devotament.
Doamna Lucia Dinică a fondat Fundația Soul to Soul împreună cu fiul ei, Bogdan, organizație care și-a propus să sprijine și să ajute persoanele cu dizabilități din comunitatea orașului Râmnicu Vâlcea. Împreună cu Bogdan și-a dedicat cea mai mare parte din viață beneficiarilor Fundației Soul to Soul. A fost un exemplu rar de altruism și dedicare, punând întotdeauna binele celorlalți pe primul loc. Mai tot timpul cu zâmbetul pe buze, a făcut din această fundație o prezență de neînlocuit în viața multor oameni.
A fost un stâlp de susținere pentru Bogdan, la rândul său persoană cu dizabilități, alături de care a dezvoltat proiecte caritabile mai bine de 26 de ani.
Familia era centrul vieții sale și ea a reușit să răspândească iubirea sa asupra soțului, fiicei sale, ginerelui, precum și a nepoților săi, Andrei și Ștefan.
Lucia Dinică și-a împlinit scopul în viață prin ajutorarea și inspirarea altora. Ne vom aminti mereu de zâmbetul ei cald și de puterea sa de a face din imposibil posibil.
Activitatea Fundației Soul to Soul va continua în onoarea și memoria Luciei și a lui Bogdan Dinică. Pentru toți cei care și-au găsit alinarea în cadrul Fundației Soul To Soul, Lucia și Bogdan Dinică sunt nemuritori.
Drum lin către veșnicie, Mana! Munca și iubirea ta nu vor fi uitate niciodată.

Diana Dinică,
Fiică iubitoare și Președintă a Fundației Soul to Soul