FOTO: ZECI DE SENIORI au venit astăzi la Arenele „Traian”


În contextul respectării reglementărilor actuale privind limitarea răspândirii virusului SARS-COV-2, Arenele „Traian” au găzduit miercuri, 26 august, în prima parte a zilei, o inedită festivitate de tip „Nunta de Aur”. În cadrul acestui eveniment, 36 de cupluri de râmniceni au fost sărbătorite cu ocazia împlinirii a 50 de ani de căsnicie. Este cel de-al doilea astfel de eveniment din acest an, după cel desfăşurat la începutul lunii martie, numărul total al cuplurilor aniversate de la debutul acţiunii, în 1999, şi până în prezent ajungând la 2303.

Aniversaţii au primit de la primarul Mircia Gutău, ajutat în acest demers de viceprimarii Carmen Preda şi Eusebiu Veţeleanu, o „Diplomă de fidelitate”, o floare şi tichete sociale în valoare de 600 de lei. În pofida distanţării impuse, emoţiile nu au fost mai mici, mai ales pentru că mulţi dintre protagoniştii principali se aflau pentru prima dată în cel mai nou complex de spectacole al Râmnicului, putând astfel să-i admire structura şi facilităţile moderne.

 

Seniorii, aplaudați de salariații Direcției Economico-Financiare

 

Mai mult decât atât, pentru câteva minute, câţiva funcţionari din cadrul Direcţiei Economico-Financiare a Primăriei municipiului, care îşi are sediul la Arenele „Traian”, au ieşit pe terasa de ultimul etaj al imobilului. Salariații acestei instituții aflată în subordinea Primăriei Râmnicului i-au aplaudat şi ovaţionat cu căldură pe proaspeții sărbătoriţi.
• Material realizat cu sprijinul Biroului de Presă al Primăriei Râmnicu Vâlcea
Sursă foto: Primăria Râmnicu Vâlcea