E oficial! S-AU STABILIT SUMELE DE BANI pe care CJ Vâlcea le va aloca celor trei echipe de fotbal din Liga a III-a


În ședința ordinară a Consiliului Județean Vâlcea aferentă lunii în curs (desfășurată pe 18 septembrie 2020), aleșii locuitorilor din județul nostru au avut de dezbătut, alături de multe altele, trei puncte care au vizat alocarea unor sume de bani pentru cele trei echipe de fotbal care reprezintă județul nostru în eșalonul al treilea valoric al țării. Ne referim aici la echipele Flacăra Horezu, Viitorul Dăești și Minerul Costești.
Concret, în ședința ordinară la care am făcut referire, cele trei puncte de pe ordinea de zi au «sunat» în felul următor:
• Proiect de hotărâre privind aprobarea asocierii Județului Vâlcea prin CJ Vâlcea cu Orașul Horezu, Județul Vâlcea, prin Consiliul Local al Orașului Horezu, în vederea susținerii sportului de performanță în cadrul competițiilor sportive, precum și aprobarea modelului cadru al contractului de asociere;
• Proiect de hotărâre privind aprobarea asocierii Județului Vâlcea prin CJ Vâlcea cu Comuna Dăești, Județul Vâlcea, prin Consiliul Local al Comunei Dăești, în vederea susținerii sportului de performanță în cadrul competițiilor sportive, precum și aprobarea modelului cadru al contractului de asociere;
• Proiect de hotărâre privind aprobarea asocierii Județului Vâlcea prin CJ Vâlcea cu Comuna Costești, Județul Vâlcea, prin Consiliul Local al Comunei Costești, în vederea susținerii sportului de performanță în cadrul competițiilor sportive, precum și aprobarea modelului cadru al contractului de asociere.

 

Constantin Rădulescu: „Sprijinim financiar fotbalul vâlcean!”

 

„În şedinţa de astăzi (n. red. vineri, 18 septembrie 2020), am aprobat alocarea de fonduri localităților Horezu, Costești și Dăești, în vederea susţinerii sportului de performanţă în cadrul competiţiilor sportive.  Consiliul Județean va aloca, fiecărei localități, suma de 100.000 lei. Este vorba despre o primă parte din finanțarea prevăzută în buget, urmând să mai alocăm fonduri în funcție de cât de afectate vor fi competiții sportive, de această pandemie”, a declarat pe marginea acestui subiect Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.
• Material realizat cu sprijinul Biroului de Presă al CJ Vâlcea