Drumul de pe Valea Oltului, din nou periculos: Camion încărcat cu cherestea, răsturnat peste un autoturism


• traficul rutier a fost blocat pentru mai bine de trei ore
Miercuri seara, în jurul orei 20.45, pe Valea Oltului (între orașele Călimănești și Brezoi) s-a produs un grav accident de circulație. Un camion încărcat cu cherestea s-a răsturnat peste un autoturism, iar circulația pe DN7 a fost oprită pe ambele sensuri la km 202+400 de metri.
Din fericire, șoferul autoturismului nu a fost grav rănit, dar a prezentat leziuni deschise, multiple traumatisme, și acuza dureri la coloană și stern. El a rămas în permanență conștient, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea reușind descarcerarea lui cu promptitudine.
Camionul care s-a răsturnat este înmatriculat în Turcia și se deplasa pe sensul de mers Sibiu – Râmnicu Vâlcea. Într-o curbă periculoasă, conducătorul acestuia a pierdut controlul și s-a răsturnat pe autoturismul care venea din sens opus, în care se afla doar șoferul care a fost rănit.
În urma producerii acestui incident rutier, circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers. La fața locului a fost adusă o macara pentru a ridica tirul ce avea o încărcătură de 20 tone cherestea. Operațiunile s-au desfășurat cu destule dificultăți, traficul în zonă fiind afectat până în jurul orei 00.00.