DRĂGĂȘANI – ZONĂ TURISTICĂ de interes național


Marți, 9 mai 2023, s-a desfășurat, cu începere de la ora 11:00, la crama AVINCIS de pe Dealul Dobrușa, simpozionul „Drăgășani – zonă turistică de interes național”.
Simpozionul face parte dintre activitățile de susținere și promovare a proiectului inițiat de inginerul Costinel Stoica pentru a se realiza o zonă turistică Drăgășani de interes național având în centru activitatea viticolă și de vinificație. Participanții la simpozion (printre care s-au numărat profesorul universitar dr. Valeriu Stoica, cercetătorii Georgeta Ghionea și Sergiu Gorjan) au subliniat importanța proiectului pentru municipiul Drăgășani și cele 12 comune introduse în zona turistică. Simpozionul a fost onorat de prezența ministrului liberal al antreprenorialului și turismului, Constantin Daniel Cadariu. De asemenea, au participat oameni politici și oameni de afaceri recunoscându-se astfel caracterul benefic al inițiativei.
Filiala PNL Vâlcea a fost reprezentată chiar de președintele ei, profesor Cristian Buican. Liberalii vâlceni își exprimă sprijinul pentru inițiativă și îi invită pe concetățenii noștri să o susțină.
• Filiala PNL Vâlcea