Două filme noi, la Cinema „Geo Saizescu”


Așa cum ne-au obișnuit, în apropierea week-end-ului, reprezentanții Cinematografului „Geo Saizescu” din Râmnicu Vâlcea pregătesc surprize iubitorilor producțiilor difuzate pe marele ecran. Așa se va întâmpla și la acest final de săptămână, când la cinematograful din cartierul Ostroveni este programată premiera a două filme.

Unforgettable

Primul dintre acestea se numește „Unforgettable”, urmând să aibă premiera în această seară, cu începere de la ora 20.00. Filmul se înscrie în genurile thriller și dramă, regia fiind semnată de Denise Di Novi. Producția este realizată de Warner Bros Pictures, avându-i în rolurile principale pe Katherine Heigl și Rosario Dawson. Filmul la care facem referire va fi difuzat în format 2D, prețul biletelor fiind de 8 și 10 lei.
Detalii despre film: „Heigl este Tessa Connover, o femeie superbă şi ambiţioasă, recent divorţată care încearcă să se împace cu ideea că fostul ei soţ şi-a refăcut viaţa alături de o altă femeie. David şi-a adus logodnica nu doar în casa unde au locuit împreună, ci şi în viaţa fetiţei lor, Lilly. Pe de altă parte, traumatizată de o experienţă violentă din trecut, Julia (Rosario Dawson) face eforturi mari pentru a se ridica la nivelul aşteptărilor în calitate de soţie şi mamă vitregă. Împinsă de o gelozie patologică, Tessa duce totul la extreme să o îndepărteze pe Julia şi să îi facă viaţa un calvar”.

Richard the Stork
Al doilea film la care reprezentanții cinematografului râmnicean îi așteaptă pe spectatori în număr cât mai mare se numește „Richard the Stork”. Producția este una animată, dublată în limba română și se pretează pentru a fi vizionată alături de copii. Regia este semnată de către Toby Genkel și Reza Memari, durata filmului fiind de 85 de minute. În rolurile principale (pentru voce) se află actorii Tilman Döbler, Christian Gaul și Nicolette Krebitz. Filmul va fi difuzat în format 3D, prețurile biletelor variind între 10 și 14 lei.
În rândurile următoare vă prezentăm descrierea succintă a acestui film, informațiile fiind preluate de site-ul cinematografului râmnicean: „Richard este un vrăbioi, care e adoptat și crescut de o familie de berze. Cu timpul, ajunge să fie convins că și el este barză, dar, când berzele, păsări migratoare, o pornesc spre Africa, atunci când vine iarna, Richard își dă seama că are o problemă. Decis să nu se lase înfrânt, Richard pornește pe urma familiei sale adoptive, așa cum poate: cu autobuzul, cu mașina, cu trenul, cu vaporul. În aventurile sale extraordinare, Richard e însoțit de o bufniță excentrică și un papagal iubitor de muzică disco. Va reuși, oare, să dovedească familiei berzelor că e și el demn să poarte numele lor?”.