Directorul CSȘ se declară mulțumit de rezultatele sportivilor: „Am avut un sezon bun, în care am câștigat 19 medalii de aur, cu una mai mult față de anul trecut”


Final de sezon la Clubul Sportiv Școlar Râmnicu Vâlcea! Cu câteva zile înaintea desfă­șurării ultimei competiții oficiale, Campionatele Naționale de Lupte Greco-Romane, directorul prestigioasei instituții râmnicene ne-a oferit bilanțul pentru anul școlar recent încheiat. Conform spuselor profesorului Nicolae Bugheanu (foto), ultimul sezon a fost destul de rodnic, cu multe rezultate pozitive. Palmaresul clubului s-a îmbogățit cu nu mai puțin de 57 de medalii, dintre care 19 de aur și 13 de argint.
„La finalul acestui sezon, pot să vă spun că mă declar mulțumit de rezultatele obținute de sportivii noștri la diferite concursuri oficiale. Desigur, întotdeauna este loc de mai bine însă cel mai mult mă mulțumește faptul că am obținut cu o medalie de aur mai mult decât sezonul trecut. Anul acesta, sportivii noștri au adus 19 titluri de campioni. Am avut un total de 57 de medalii, 13 fiind de argint și 25 de bronz. Ar mai fi de amintit cele șase locuri IV, șapte locuri V și patru locuri VI. Regret că nu am reușit să depășim numărul total de medalii cucerite anul trecut, chiar dacă am fost destul de aproape. Însă, nu trebuie să uităm că numărul competițiilor a fost mult redus, cu 45-50%, deci aproape la jumătate. Iar din cauza acesta ne-a fost foarte greu, dacă nu chiar imposibil să depășim acel record stabilit anul trecut. Eu sunt de părere că și la finalul acestui an școlar s-a dovedit faptul că în unitatea noastră cadrele didactice își fac datoria cu prisosință, rezultatele sportivilor fiind cele mai bune dovezi”, a declarat, pentru publicația noastră, directorul Clubului Sportiv Școlar din Râmnicu Vâlcea, profesorul Nicolae Bugheanu.