Directorul Ciech Soda România a donat un termometru digital cu infraroșu pentru Casa Pinocchio din Băbeni


Pe o rețea de socializare, reprezentanții Casei Pinocchio din Băbeni și-au manifestat bucuria, dar și mulțumirea pentru darurile pe care le-au primit și în această perioadă de grea încercare din partea angajaților Ciech Soda România (fostele Uzine Sodice Govora). Așa cum obișnuiesc în preajma tuturor sărbătorilor importante de peste an, și cu prilejul sărbătorilor pascale din acest an angajații Ciech Soda România și-au îndreptat gândurile și faptele bune spre beneficiarii Casei Pinocchio. Darurile au fost la fel de multe ca în alte perioade (poate chiar și mai multe și mai utile!), însă bucuria de pe fețele copiilor nu au mai putut să o trăiască precum în alte dăți. Din cauza restricțiilor în vigoare, doar câțiva reprezentanți ai Ciech Soda România au mers la Băbeni pentru a duce cadourile, acestea fiind lăsate la intrare. Chiar și în aceste condiții mai dificile, beneficiarii Casei Pinocchio au fost foarte bucuroși pentru darurile primite, de această dată sentimentele fiind exprimate prin intermediul rețelelor de socializare.
Cum spuneam, poate mai importante decât în alte perioade, sunt unele cadouri cât se poate de utile pe care directorul Ciech Soda România, Witold Urbanowski (foto, în dreapta), le-a donat astăzi, în Joia Mare, Casei Pinocchio. Este vorba despre un termometru digital cu infraroșu și mai multe măști chirurgicale.
„Joia Mare plină de bucurie pentru copiii de Casa Pinocchio. Azi ne-au vizitat oamenii inimoși de la Uzinele Sodice Govora – Ciech Chemical Group S.A. Directorul general Witold Urbanowski a donat personal un termometru digital cu infraroșu performant și măști. Mulțumim! Vă urăm Sărbători Luminate!”, a transmis Mihai Ghebrea prin intermediul paginii personale.