Ciech Soda Romania merge la școală împreună cu copiii de la Casa Pinocchio


Ciech Soda Romania a pregătit și donat principalele articole de uz școlar necesare copiilor de la Casa Pinocchio sub forma unei donații de aproximativ 4.000 lei, care va acoperi necesarul de rechizite pe aproape întregul an. Suma menționată se adaugă celei deja donate pentru asigurarea pachetelor de vacanță pentru cei 27 de copii găzduiți de Casa Pinocchio, precum și pentru diverse nevoi apărute în cursul anului.

În ultimele 9 luni, Casa Pinocchio a beneficiat de sprijinul membrilor echipei Ciech Soda Romania și al companiei prin activitățile de voluntariat, care au contribuit la îmbunătățirea condițiilor de viață, alte donații individuale, precum și prin suma de 30.000 Euro pentru echipamente și modernizare oferită de Fundația proprietarului Grupului Ciech.
„Le dorim micuților noștri prieteni de la Casa Pinocchio un an nou școlar bun. Ne exprimăm speranța că vor învăța să-și descopere profesia și chemarea. În limita posibilităților, întrucât vremurile pe care le trăim nu sunt ușoare pentru nimeni, le vom asigura bunăstarea materială, ca să-și concentreze eforturile asupra învățăturii” – a spus dl Witold Urbanowski, Director General Ciech Soda Romania.
Mai mult decât atât, compania a contribuit la un start bun în noul an școlar pentru toți cei 164 de copii ai echipei Ciech Soda Romania, oferindu-le articolele necesare.
„Ne vedem ca parte a unui viitor pe termen lung în cadrul comunității vâlcene. Copiii
și adolescenții sunt cei care reprezintă acest viitor, de aceea acordăm o atenție deosebită proiectelor legate de copii”, a spus dl. Urbanowski, care a adăugat că echipa Ciech va investiga în continuare oportunități pentru a sprijini dezvoltarea educației și a comunității.

Despre Ciech Soda Romania

Ciech Soda Romania (fosta USG) este prima unitate de producție străină a Grupului Ciech și singurul producător de sodă rămas în industria chimică românească. A fost preluată de către Grupul Ciech în 2006. Cu o echipă puternică de 620 de angajați, CSR asigură producția și vânzarea de sodă calcinată și silicat de sodiu – solid și lichid – pentru România, Ungaria, Bulgaria, Moldova, țările din Orientul Mijlociu și India.

Despre Grupul Ciech – 70 ani pe piețele mondiale

Leader în industria chimică poloneză, CIECH este un Grup modern și competitiv, fiind una dintre cele mai mari companii multinaționale din Polonia – cu opt unități de producție, la care se adaugă companii pentru vânzări și servicii.
Grupul Ciech oferă produse chimice de nivel mondial, printre care se numără soda calcinată (ocupând locul al doilea în Europa), bicarbonat de sodiu, sare, rășini poliesterice și epoxidice, produse agrochimice, produse din sticlă și alte substanțe chimice utilizate de o gamă largă de ramuri industriale, cum ar fi industria sticlei, alimentară, industria mobilei, a producției de agenți de curățare, agricultură și construcții.