Descoperă Jandarmeria Vâlcea, un eveniment de prezentare în centrul Râmnicului


Locuitorii din Râmnicu Vâlcea sunt invitați să se alăture Jandarmeriei Vâlcea pentru un eveniment de prezentare organizat în centrul municipiului. Programat pentru sâmbătă, 30 martie 2024, începând cu ora 12:00, evenimentul va oferi oportunitatea de a descoperi mai multe despre activitățile și rolul Jandarmeriei în comunitate. În cadrul acestui eveniment, Jandarmeria Vâlcea va organiza o expoziție interactivă, unde participanții vor putea vedea echipamentele și tehnologia utilizate în activitățile zilnice ale jandarmilor. Vor fi disponibile și sesiuni de întrebări și răspunsuri, oferind participanților șansa de a interacționa direct cu reprezentanții Jandarmeriei.

Pentru cei mici și pentru toți cei interesați, Jandarmeria Vâlcea va pregăti un stand special, unde aceștia vor putea participa la activități distractive și vor putea face fotografii alături de echipamentele jandarmilor.

De asemenea, participanții vor putea afla mai multe despre opțiunile educaționale disponibile în domeniul Jandarmeriei, oferite de instituțiile universitare și postliceale. Acest eveniment este deschis pentru toată comunitatea și este o oportunitate excelentă pentru cei interesați să afle mai multe despre munca și contribuția Jandarmeriei Vâlcea în municipiul  Râmnicu Vâlcea.