De ziua lor, copiii sunt invitați la concurs de ciclism


• acesta se va desfășura pe 1 iunie, în Parcul Zăvoi
Clubul Sportiv de Tineret Lykaios, în parteneriat cu Primăria Râmnicu Vâlcea, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea, Crucea Roșie și Inspectoratul Județean de Poliție, organizează o nouă ediție a concursului de ciclism „Wolfbike”. Manifestarea sportivă este deja una de tradiție pentru județul nostru, evenimentul aflându-se la ediția cu numărul trei. Locul de desfășurare a concursului este Parcul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea.

Cum îi puteți înscrie pe cei mici la concurs?

Conform informațiilor transmise de către organizatori, la evenimentul sportiv sunt invitați să ia parte toți copiii iubitori de mișcare cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani. Înscrierile se pot efectua prin intermediul site-ului www.lykaios.ro, pe pagina Facebook – LYKAIOS CICLISM sau joi, 1 iunie, cu începere de la ora 14.00, în Parcul Zăvoi.
Pentru cei interesați, important de amintit este faptul că întrecerea ciclistă se va desfășura pe mai multe categorii de vârsta. Aceasta are drept scop principal promovarea unei vieți sănătoase în viața copiilor și încurajarea sportului de masă ca și activitate de menţinere, alături de întărirea sănătăţii si creşterea capacităţilor fizice şi intelectuale.

Mesajul organizatorilor

În rândurile următoare, redăm mesajul organizatorilor, transmis părinților și micuților deopotrivă:
„Echipa LYKAIOS are deosebita plăcere să vă invite la un nou eveniment marca proprie, ediția a III-a. Anul acesta, ne vom strânge mulți amatori, împătimiți de bicicletă, să ne distrăm și să dăm un exemplu celor din jur! Ne dorim să creștem comunitatea celor care folosesc bicicleta ca mijloc de transport si recreere, să ne cunoaștem, să ne împrietenim și să creăm împreună un obicei notabil! De asemenea, ne dorim să promovăm un mod de viață sănătos, iar pentru acest fapt avem nevoie de sprijinul dumneavoastră de specialitate. În speranța că vom fi parteneri la acest eveniment, vă așteptăm așadar joi, 1 iunie, începând cu ora 14.00, în Parcul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea. Haideți să arătăm ca se poate!”