De Ziua Culturii Naționale, consilierii locali ai Râmnicului sunt convocați în ȘEDINȚĂ EXTRAORDINARĂ


Vineri, 15 ianuarie 2021, cu începere de la ora 11.00, consilierii locali ai Râmnicului sunt convocați în prima ședință extraordinară din 2021 a consiliului local. Întâlnirea se va desfășura, așa cum se obișnuiește de vreo zece luni, de la instituirea restricțiilor pentru evitarea răspândirii Coronavirusului, în Sala «Lahovari» a Filarmonicii „Ion Dumitrescu”. Ședința se va desfășura avându-se în vedere măsurile necesare pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Pentru asigurarea caracterului public al ședinței, conducerea filarmonicii râmnicene va dispune măsurile tehnice necesare transmiterii on-line a acesteia. Ședințele comisiilor de specialitate se vor desfășura în sala de ședințe a Primăriei municipiului, cu cel puțin o zi înaintea ședinței Consiliului Local. Acestea vor fi programate la ore diferite pentru fiecare comisie, astfel încât să se respecte condițiile de distanțare socială, urmând ca procesele-verbale și consemnarea avizelor să se redacteze în formă scrisă pe baza înregistrărilor din cadrul ședințelor respective, realizate prin intermediul sistemului audio existent în sala de ședințe a primăriei.

Ordinea de zi a ședinței extraordinare de vineri

1.Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului «Consolidarea capacității unităților de învățământ preuniversitar de stat din municipiul Râmnicu Vâlcea în vederea gestionării situației de pandemie generată de virusul SARS – COV-2 și a cheltuielilor legate de proiect».
2.Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii prin licitație publică cu strigare a amplasamentelor de pe domeniul public al municipiului în vederea desfășurării comerțului stradal ocazional „Mărțisor 2021” și a caietului de sarcini aferent.
3.Proiect de hotărâre privind completarea Anexei 3.1 la Contractul de delegare a gestiunii serviciului de transport public local, efectuat cu autobuze și microbuze în municipiul Râmnicu Vâlcea nr. 49.043 / 27.12.2018.
• Material realizat cu sprijinul Biroului de Presă al Primăriei Râmnicu Vâlcea