Cum facem casa mai primitoare în această iarnă cu un covor de blană


Extrem de versatile, pufoase dar și elegante, covoarele din blană de oaie sunt cu adevărat alegerea perfectă pentru a aduce acel confort dorit și căldură în sezonul rece. O blană de oaie de calitate poate transforma instantaneu un spațiu simplu într-o casă fermecătoare. Iar dacă așteptați rudele în vizită de sărbători atunci acum este timpul potrivit pentru a face casa mai primitoare și potrivită pentru festivitățile de familie.
Cu lunile reci de iarnă la doar câteva săptămâni distanță, gândurile noastre se îndreaptă spre a ne face casele calde și confortabile. Așa că pentru a completa decorul existent și pentru a vă menține calde degetele de la picioare, haide-ți să vedem cum putem integra un covor (… sau două) în decorul casei.

În fața șemineului

Odată cu scăderea temperaturii poate că este timpul să vă relaxați în fața focului. Nimic nu se compară cu sentimentul pe care îl oferă cititul unei cărți bune în fața șemineului. Sunetul lemnelor trosnind în timp ce ne facem confortabili pe un covor din blană naturală de oaie este de neprețuit. Transformă-ți camera de zi într-o scenă festivă de vis, creând astfel un refugiu reconfortant pentru toți membrii familiei.

Lângă pat

Pe măsură ce zilele se scurtează și diminețile se răcesc, devine puțin mai greu să părăsești confortul patului cald. Așezând un covor dublu din blană de oaie și picioarele tale îți vor mulțumi. Noi ne-am îndrăgostit de covoarele din blană de oaie australiene din magazinul Mango+Bloom și îți sugerăm să arunci un ochi pentru un plus de inspirație. Dense și de o calitate premium, covoarele lor din blană sunt disponibile în diverse culori, potrivite oricărui stil de decor.

Pe bancă sau pe un scaun

Covoarele nu trebuie să fie întotdeauna pe podea! Locul de luat masa este pentru orice familie locul unde ne strângem cu toții. În serile reci de iarnă, acesta va fi locul în care vă adunați pentru a discuta despre ziua care a fost și locul unde sărbătorim orice eveniment. Vor fi momente când veți avea și oaspeți și așezând un covor mare din blană de oaie pe băncuța de mese – sau covoare mai mici pe scaunele de luat masa – va aduce instant plusul de confort și căldură.
Transformă-ți covorul într-o cuvertură naturală pentru scaun sau stratifică covorul peste un puf pentru a adăuga eleganță interiorului tău. Întinde-l peste un scaun rigide și incomod pentru a transforma acel loc într-un refugiu de confort suprem în care abia așteptați să vă scufundați.

În pătuțul bebelușului

Mulți părinți folosesc blana de oaie pentru locul de joacă al bebelușilor, cărucioare dar și pătuțuri acestora.
Lâna este o fibră uimitoare care a fost folosită pentru a menține bebelușii cald și confortabil de generații. Cel mai bun lucru despre fibra naturală de lână este capacitatea sa de a regla temperatura corpului bebelușilor. Un covor pur pentru bebeluși din blană de oaie poate crește circulația, poate calma pielea inflamată și erupțiile cutanate, precum și să ofere un mediu natural antimicrobian care poate duce la reducerea apariției răcelilor și a bolilor cauzate de bacteriile dăunătoare.
Indiferent dacă pielea de oaie este pentru dormit, confortul căruciorului sau timpul de joacă, este esențial să vă asigurați că lâna este tratată medical. Aceasta înseamnă că nu sunt utilizate substanțe chimice dăunătoare (în special pe bază de crom) în acest proces și că nu există pericolul ca bebelușul să respire ceva care i-ar putea face rău.