Cum arată bugetul grădinițelor și școlilor din Râmnic? Se estimează că PĂRINȚII COPIILOR DIN GRĂDINIȚELE CU PROGRAM PRELUNGIT vor plăti aproape 1,3 milioane lei!


Pe 22 aprilie, Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea se întrunește în ședință ordinară, pentru aprobarea bugetului administrației locale și al mai multor instituții din subordine. Printre punctele de pe ordinea de zi se află și aprobarea bugetului de venituri proprii al unităților de învățământ preuniversitar de stat pentru anul 2021, instituții care funcționează pe raza municipiului.
Conform proiectului propus, bugetul de venituri al școlilor și grădinițelor s-ar ridica la peste 3,7 milioane lei. Din această sumă, cea mai mare parte a veniturilor este anticipată a fi colectată din contribuțiile pe care le vor avea de suportat părinții ai căror copii beneficiază de serviciile oferite de grădinițele cu program prelungit din municipiu (aproape 1,3 milioane lei pentru tot anul 2021). De asemenea, după cum se poate vedea din imaginea alăturată, elevii care beneficiază de servicii de cazare în internatele din oraș, dar și de masă în cantine vor avea de suportat peste 1,2 milioane lei de-a lungul anului 2021.