Cum alegi produsele de machiaj potrivite


Machiajul potrivit trebuie să țină cont de un număr imens de criterii, inclusiv culoarea ochilor, nuanța părului, îmbrăcăminte și chiar accesorii. Există o altă caracteristică importantă – aceasta este forma feței. Machiajul pentru fețe ovale, rotunde, pătrate, dreptunghiulare și trapezoidale are propriile sale caracteristici.

Alegerea machiajului este un proces care ţine de foarte mulţi factori – forma feţei şi a ochilor, culoarea pielii, tipul de ten, personalitate, vârstă, ocazie şi chiar preţ sau sezon. Datorită faptului că machiajul are ca suport pielea, acesta trebuie sa fie de calitate foarte bună. Totodată produsele trebuie să se potrivească tipului de ten, pentru a nu agrava eventualele probleme ale tenului. În timpul iernii pielea este mai uscată, astfel încât este recomandat să alegeţi produse mai cremoase şi totodata culori mai închise. Vara, când este foarte cald, pielea transpiră şi machiajul este în pericol de a se întinde. Alegeţi pudrele, care absorb surplusul de ulei şi folosiţi culori mai pastelate.

Tonul pielii este unul din principalii factori în alegerea produselor de machiaj adecvate. Pentru a vă descoperi tonul pielii este important să fiți familiarizată cu două concepte: subtonul și supratonul pielii.

Machiajul competent în funcție de tipul feței va ajuta nu numai să elimine unele dintre defectele aspectului, dar și să prezinte în mod avantajos principalele avantaje. Fiecare tip de față are propriile reguli specifice pentru alegerea și aplicarea produselor cosmetice decorative. Cunoașterea acestor reguli vă va ajuta să vă dezvălui frumusețea, feminitatea și farmecul.

Machiaj pentru o formă ovală

Machiajul tip fete este întotdeauna destinat să-i apropie forma de ovalul ideal. Este destul de firesc ca proprietarii feței ovale să fi fost mai norocoși decât alții, pentru că nu au nevoie de o corecție semnificativă. Este foarte simplu să determinați forma ovală: nu există colțuri ascuțite, iar lungimea depășește lățimea de aproximativ o dată și jumătate.

Pentru a realiza un machiaj, este suficient să alegeți produse cosmetice care să se potrivească tipului dvs. de piele. Uscatul necesită aplicarea unor produse cremoase care îl vor hrăni și hidrata. Pentru tenul gras, trebuie să alegeți două nuanțe de pudră, acesta va elimina strălucirea nedorită și va face suprafața mată. Pentru ca machiajul după tipul feței să ofere tinerețe și prospețime, toate mișcările trebuie să fie efectuate în direcția dinspre partea centrală către temple.

Ascundem imperfecțiunile și defectele De regulă, produsele cosmetice decorative sunt utilizate pentru a evidenția cât mai bine caracteristicile luminoase ale feței și pentru a masca imperfecțiunile. De obicei, problemele de machiaj apar tocmai pentru că fetele identifică greșit zonele cu probleme sau le ascund insuficient. Să ne dăm seama ce caracteristici faciale sunt demne de deghizat și cum să le deghizăm corect.

Pentru a pune în evidenţă machiajul şi trăsăturile tenului, avem nevoie şi de o vopsea păr bună, pentru a nu părea părul neîngrijit.

Purtarea machiajului nu este suficientă pentru a arăta perfect. Este foarte important să se potrivească cu imaginea fetei. Dacă vrea să creeze un aspect romantic, atunci produsele cosmetice aplicate ar trebui să fie blânde în culori pastelate. Un astfel de machiaj nu va funcționa deloc pentru imaginea unei femei vamp. Prin urmare, dacă imaginea se schimbă, în consecință, trebuie să schimbați machiajul.

Intră pe esteto.ro şi alege produse makeup de cea mai bună calitate, pentru a arăta surprinzător de bine.