«COVID FRANCEZ» la echipa de handbal din Vâlcea


Miercuri, 26 ianuarie 2022, mai multe jucătoare de la Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea au fost confirmate pozitiv la testarea pentru Coronavirus. Infecțiile au survenit la câteva zile de la întoarcerea lotului de jucătoare din Franța, acolo unde echipa finanțată de Primăria Râmnicului a disputat o partidă pe terenul formației Chambray Touraine. Astfel, este lesne de presupus că infectarea s-a produs în perioada în care jucătoarele au fost în Franța. Practic, s-a întâmplat ca în sezonul trecut, când mai multe jucătoare de la SCM Râmnicu Vâlcea s-au infectat după ce au disputat un meci la Brest.
După ce au fost confirmate cu Coronavirus, jucătoarele au fost carantinate. Direcția de Sănătate Publică Vâlcea a luat decizia de a carantina și alte jucătoare, precum și o parte a membrilor staff-ului tehnic, toți fiind considerați contacți ai persoanelor pentru care testele au ieșit pozitive.

Meciul cu Rapid a fost amânat

În după-amiaza de joi, 27 ianuarie 2022, SCM Râmnicu Vâlcea urma să întâlnească, în ultima etapă din turul campionatului intern, gruparea bucureșteană Rapid. Din cauza acestei situații, partida din Capitală nu se va mai disputa.
Cel mai probabil nici partida pe care SCM Râmnicu Vâlcea trebuie să o susțină duminică, 30 ianuarie 2022, în Danemarca, în compania formației Viborg HK, nu va mai avea loc. În context este de reamintit că jocul din Danemarca trebuia să se dispute în urmă cu câteva săptămâni, însă a fost amânat din cauza faptului că, la acel moment, în lotul celor de la Viborg fuseseră confirmate cazuri de infectare cu Coronavirus.
Vom reveni cu informații!