CONTINUĂ ASFALTĂRILE pe drumul județean din Ghioroiu


Așa după cum v-am anunțat și în alte ediții ale ziarului nostru, Consiliul Județean Vâlcea a acordat, în acest an, o atenție importantă modernizării unuia dintre drumurile județene care fuseseră, după Revoluție, aproape complet văduvite de alocări de fonduri pentru reabilitare. Este vorba despre Drumul Județean 651 A, drum care face legătura între orașul Bălcești și comuna Dănciulești din județul Gorj, traversând, din sud-est către nord-vest, aproape întreaga comună Ghioroiu.
Cu sprijinul angajaților Regiei Autonome de Drumuri și Poduri Vâlcea (instituție aflată în subordinea Consiliului Județean), în aceste zile se derulează lucrări de asfaltare pe un nou tronson al acestui drum, pe raza comunei Ghioroiu, în continuarea tronsonului care a fost asfaltat în primăvara anului curent.

Constantin Rădulescu: „Kilometru cu kilometru, asfaltăm și DJ 651 A”

„Se continuă lucrările de asfaltare pe DJ 651 A, cu un nou sector pe raza comunei Ghioroiu. Covorul asfaltic pe care colegii de la RAJDP îl realizează în aceste zile vine în continuarea tronsonului asfaltat în primăvară, pe acest drum. Premergător acestor lucrări, au fost executate reparațiile asfaltice și tăierile de acostamente, iar după asfaltare se vor realiza acostamentele din piatră spartă și marcajele rutiere. Pentru următoarea perioadă, avem în vedere și reabilitarea ultimei porțiuni neasfaltate din acest drum, care face legătura cu localitatea Dănciulești, din județul Gorj. Kilometru cu kilometru, asfaltăm și DJ 651 A, drum care pleacă din Bălcești, traversează comuna Ghioroiu și ajunge până la limita cu județul Gorj”, a precizat Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.

Silviu Predescu: „Împreună cu CJ Vâlcea, am întocmit documentația pentru refacerea porțiunii neasfaltate din DJ 651 A”

„Ne aflăm pe DJ 651 A, unde Consiliul Județean Vâlcea își onorează promisiunea făcută în primăvară și continuă asfaltarea unui tronson de un kilometru în comuna noastră. De asemenea, menționez faptul că, împreună cu Consiliul Județean Vâlcea, a fost întocmită documentația și ne aflăm în faza de obținere avize pentru refacerea porțiunii neasfaltate din Drumul Județean 651 A, care face legătura cu comuna Dănciulești din județul Gorj. Mulțumim Consiliului Județean și domnului președinte Constantin Rădulescu pentru sprijinul acordat comunității noastre”, ne-a transmis, de la fața locului, Silviu Predescu, primarul comunei Ghioroiu.