COLEGIUL ENERGETIC A CÂȘTIGAT MEDALIILE DE AUR și la ONSS handbal fete (gimnaziu)


Weekend-ul trecut, Colegiul Energetic din Râmnicu Vâlcea a câștigat două faze naționale ale Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (ONSS). Într-un turneu organizat la Râmnicu Vâlcea, la handbal fete – liceu, elevele pregătite de antrenorii Stăncuța Guiu și Ionel Gheorghe s-au impus en-fanfare, câștigând toate cele cinci partide pe care le-au disputat (trei în grupe, una în semifinale și alta în finală).
O altă veste foarte bună pentru Colegiul Energetic și pentru handbalul vâlcean juvenil a venit de la Tulcea. Acolo, tot în weekend, s-a disputat turneul final al Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar de handbal fete – gimnaziu. Micile sportive, cele mai multe eleve în clasa a VIII-a, pregătite de profesoara Luminița Huțupan, au câștigat, la rândul lor, competiția ce a reunit cele mai bune opt echipe din țară.
Le felicităm pe toate aceste sportive, pregătite de antrenorii Stăncuța Guiu, Ionel Gheorghe și Luminița Huțupan, pentru rezultatele care demonstrează că Râmnicul și județul Vâlcea rămân veritabile «pepiniere» ale handbalului feminin românesc!