Clubul „Rotary” a adus „Iepurașul” elevilor râmniceni


Fidel principiilor care animă mişcarea rotariană internaţională încă de la înfiinţare, anul 1905, şi devizei „A servi mai presus de tine însuţi”, Clubul „Rotary” Râmnicu Vâlcea a iniţiat în preajma Sărbătorilor Pascale o acţiune de donaţii. Beneficiari sunt copiii de la Şcoala „Spiru Haret” din Râmnicu Vâlcea, provenind din medii sociale mai sărace.
Vizita membrilor Clubului „Rotary”  Râmnicu Vâlcea, la care au participat preşedintele, Floriana Marin-Vlădulescu, alături de Dorel Constantinescu şi Teodosie Filip a găsit o şcoală  modernizată, bine întreţinută, angajată în proiecte europene cu profil pedagogic, cu dascăli inimoşi şi cu dragoste pentru copii şi deopotrivă, cu elevi disciplinaţi şi silitori.
Clopoţelul care a sunat pentru vacanţa de Sfintele Paşti a adus şi „Iepuraşul ” cu daruri la Şcoala de pe strada Ştirbei Vodă sau, cum este cunoscută, Școala nr. 3. În tolba sa s-au aflat rechizite şcolare şi materiale pentru desen: creioane, creioane colorate, markere şi creioane cu fibră (cariocă), hârtie de scris, hârtie colorată, cartoane colorate, foarfece, stick-uri adezive, ascuţitori, acuarele cu pensule, perforatoare cu model, stilouri.
Astfel, nevoia de frumos a acestor copii frumoşi va fi cultivată pe mai departe de  profesorii lor iscusiţi.