CJ Vâlcea și Primăria Băile Olănești vor colabora pentru realizarea unui PARC MODERN DE AGREMENT


Acest parc va fi construit într-o zonă foarte frumoasă a stațiunii de la izvoarele Olăneștiului
Constantin Rădulescu – președintele Consiliului Județean Vâlcea și Sorin Vasilache – primarul orașului Băile Olănești au făcut publice primele detalii despre viitorul parc de agrement care va «răsări» într-o zonă foarte frumoasă din stațiunea aflată la izvoarele Olăneștiului. Proiectul pentru a cărui realizare vor lucra oficialii celor două instituții vizează realizarea unui parc modern de agrement într-o zonă mai retrasă a stațiunii, în apropierea Mănăstirii Comanca. Viitorul complex va fi dotat cu piscine și spații de recreere, în care turiștii vor putea practica, în special, activități specifice zonelor montane și balneare. Foarte important de precizat este faptul că se dorește ca acest complex să poată fi unul de tip «all seasons», adică să poată fi folosit pe tot parcursul unui an calendaristic.

Sorin Vasilache: „Intenționăm să realizăm și un foraj pentru apă geotermală,
aceasta urmând să fie folosită și pentru încălzirea instituțiilor publice”

„Ne bucură foarte mult această inițiativă a Consiliului Județean Vâlcea de a participa într-un parteneriat cu Primăria Băile Olănești. Împreună, vom avea o altă forță, financiară, dar și logistică pentru urgentarea realizării documentației în vederea depunerii și a obținerii finanțării pentru realizarea acestui obiectiv deosebit de important ce vizează dezvoltarea zonei de agrement. Intenționăm să realizăm și un foraj pentru apă geotermală, care va fi folosită atât pentru încălzirea instituțiilor publice, cât și pentru piscinele care se vor realiza în acest complex parc de agreement”, a declarat Sorin Vasilache, primarul orașului Băile Olănești.

Constantin Rădulescu: „Prin faptul că viitorul complex va fi situat în apropierea Mănăstirii Comanca,
turiștii vor avea posibilitatea de a găsi frumusețe pentru suflet”

„Avem o colaborare foarte bună cu Primăria Băile Olănești și cu domnul primar Sorin Vasilache, pe care vrem să o materializăm și prin realizarea acestui parc modern de agrement. Ne dorim ca turiștii care vin la tratamente în această stațiune să aibă și posibilitatea de a petrece timpul liber în condiții bune și cu alternative de relaxare specifice zonei. Prin faptul că viitorul complex va fi situat în apropierea Mănăstirii Comanca, turiștii vor avea posibilitatea atât de a se odihni, dar și de a găsi frumusețe pentru suflet”, a precizat Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.