CIECH Soda România începe vacanţa la Casa Pinocchio


Echipa CIECH Soda România a livrat diverse mingi de fotbal, seturi de tenis de masă, fileuri de tenis, jocuri de masă şi peste 45 de articole pentru joacă în spaţiu deschis, ca sprijin pentru o vacanţă activă, copiilor de la Casa Pinocchio din Băbeni. Cadoul de sfârşit de an şcolar a inclus şi două televizoare mari, astfel încât copiii să poată fi racordaţi la informaţii şi să se distreze, după cum le place cel mai mult.
„Este al patrulea an la rând de parteneriat cu Casa Pinocchio şi ne bucurăm mereu să ne întâlnim cu micii noştri prieteni, cei 27 de copii cu vârste între 6 şi 18 ani şi să aflăm că fac progrese la şcoală şi că se simt bine atunci când se joacă”, a spus Witold Urbanowski, CEO, CIECH Soda România.
Compania CIECH Soda România se consultă regulat cu conducerea Casei Copilului și oferă anual sprijin pentru nevoile şcolare, pe de o parte, şi pentru vacanţele importante ale anului, pe de altă parte. Sumele cheltuite anual se ridică la circa 12.000 lei, la care se adaugă donaţii personale din partea membrilor echipei.
De asemenea, cu patru ani în urmă, CIECH a ajutat la renovarea Casei Pinocchio şi la îmbunătăţirea condiţiilor de trai de acolo prin intermediul unui proiect în valoare de 30.000 Euro, finanţat de către Fundaţia Grupului şi sprijinit prin muncă voluntară de către echipa locală.
„Ca parte a comunităţii locale, CIECH Soda România se orientează prin proiectele sale către un viitor comun: către bunăstarea şi educaţia copiilor. Avem, de asemenea, proiecte de training cu liceul de specialitate din Vâlcea şi sperăm ca, peste un timp, să vedem aceşti copii devenind adulţi bine pregătiţi şi, dacă lor le va plăcea, chiar colegi de-ai noştri”, a concluzionat Witold Urbanowski.

Despre CIECH Soda România

CIECH Soda România este prima unitate de producţie CIECH Group din afara Poloniei și este singurul producător de sodă calcinată rămas activ în industria chimică din România. Uzina a fost preluată de Grupul CIECH în anul 2006. Echipa, de aproximativ 600 de persoane a CIECH Soda România, asigură soda calcinată și silicat de sodiu- solid și lichid pentru România, Ungaria, Bulgaria, Moldova, Orientul Mijlociu și India.

Despre CIECH Group – 70 de ani de prezenţă pe pieţele globale

CIECH este un grup internaţional, gestionat profesionist, cu rădăcini poloneze şi cu o poziţie bine stabilită de lider al sectorului chimic în Europa Centrală şi de Est. Fabrică produse care sunt utilizate la producerea unor articole necesare în viaţa de zi cu zi a oamenilor din întreaga lume – produse de ultimă generaţie şi de cea mai înaltă calitate. Profitând de sprijinul unui investitor strategic de încredere, Grupul implementează o strategie de dezvoltare globală, extinzându-şi vânzările pe pieţele lumii. În acelaşi timp, combină abordarea modernă a afacerilor cu tradiţia de producţie care se întinde înapoi în timp până în anul 1882. Mai multe informații: www.ciechgroup.com.