Câștigă și tu mii de euro din imaginea ta! Folosește-ți farmecul acum!


Toată lumea îți spune că arăți bine, că ai ceva al tău. Ești admirată, complimentată, uneori chiar puțin invidiată. Bravo ție! Doar că, până acum, n-ai știut ce să faci cu atuurile astea. Pur și simplu te-ai bucurat de ele și atât.

Hai să facem mai întâi cunoștință! Sunt Claudia, PR la Heylux, cel mai mare studio de videochat din Iași. Lucrez în fiecare zi cu zeci de modele ca tine. Adică persoane care arată bine și sunt apreciate pentru asta.
Diferența e că ele nu se limitează doar la admirația celor din jur. Au înțeles că darul lor natural merită să fie folosit mai bine. De asta s-au angajat la Heylux Iași și acum fac o mulțime de bani în fiecare lună. Te invit și pe tine să faci exact la fel.

Ți-ar plăcea să câștigi 5.000 de euro pe lună?

Videochatul este jobul tuturor posibilităților. Echipa în care lucrez e 100% feminină și de aceea știm cum să facem lucrurile să meargă. Ca femeie, ai nevoie de atenție, de încurajare, de susținere constantă pentru a reuși în domeniul ăsta.
Înțelegem foarte bine că poate ești timidă, ai la început rețineri. Mai mult, îți spunem că e ok să fie așa, e natural. Împreună depășim însă acest obstacol aparent. Mai ales că dincolo de el te așteaptă o câștiguri de mii de euro în fiecare lună.
În medie, un model nou ajunge să câștige în primele săptămâni cam 2.000 de euro lunar. Iar peste alte câteva săptămâni, veniturile cresc spectaculos. Dacă ești serioasă și colaborezi bine cu trainerele de la studio, poți să ajungi chiar și în zona de 5.000 de euro lunar.
O parte importantă a acestui progres o reprezintă imaginea. Ca să-ți faci o idee, jobul ăsta seamănă mult cu cel de model fashion. Dacă ai prezenta haine pe un podium ar trebui să ai mare grijă de cum arăți. Asta înseamnă păr, machiaj, siluetă, toate detaliile de tipul acesta.
Și ca model de videochat, te bazezi tot pe imagine. De asta îți oferim în primele săptămâni la studio machiaj gratuit. La fel, îți dăm consultanță pentru alegerea celor mai potrivite ținute. Gândim fiecare detaliu și lucrăm împreună ca tu să arăți wow în fața camerei video. Online.
Totodată, lucrăm la portofoliul tău de imagini printr-o echipă profesionistă de fotografe și videografe. Ne gândim împreună la tematici, alegem cele mai frumoase decoruri și facem shooting-uri extraordinare. Chiar o să-ți placă mult de tot partea asta, crede-mă!

Atitudinea face diferența

După cum îți dai seama, noi facem maximum pentru tine. Îți creăm contextul pentru succes. Mai departe, ține de tine să-l valorifici. Asta înseamnă să te hidratezi corect, să ai grijă la alimentație, să mergi la sală pentru un tonus bun.
Totul ține de modul în care îți privești jobul. Din secunda în care ți-l asumi și te ocupi cu adevărat să arăți extraordinar, lucrurile încep să meargă din bine în și mai bine. Încasezi tot mai mult și te motivezi, te încarci de energie.
Oricum, o să vezi că o să-ți placă mult atenția pentru imagine. Pe lângă aprecierile membrilor online, o să primești și aplauzele echipei, admirația celor din viața ta privată. Mai ales că o să-ți permiți să cumperi haine de brand, produse de îngrijire premium.
Îți place cum sună? Și mie! Hai să vorbim despre noul tău job chiar acum! Sună-mă la telefon: 0744.33.77.11 și stabilim o vizită la studio. Îți prezint camerele de lucru, echipa și vedem când putem începe colaborarea.
O zi minunată îți doresc, frumoasă ca tine! Și ține minte să-ți folosești farmecul așa cum meriți!