Călimănești – stațiunea cu leacuri pentru trup, dar și pentru suflet


 • Casa de cultură „Florin Zamfirescu” și-a deschis porțile

  Sâmbătă, 15 iulie 2023, s-a scris un nou capitol în istoria stațiunii Călimănești. Casa de Cultură „Florin Zamfirescu”, recent modernizată și utilată, cu toate cele necesare organizării de spectacole și de expoziții, la cel mai bun nivel profesional, și-a deschis porțile. «Fiul Călimăneștiului», îndrăgitul actor, Florin Zamfirescu a fost copleșit de emoțiile pe care cei peste 200 de invitați, din toate mediile, le-au adus cu ei și le-au revărsat pe toate ca o mulțumire a activității sale. În același timp, trebuie recunoscut și apreciat efortul administrației publice locale în ducerea la bun sfârșit a proiectului.

   

   

  Casa de cultură Florin Zamfirescu este centrul complexului cultural pe care îl construim la Călimănești. Ea trebuie să fie o sursă de spectacole artistice pentru toate anotimpurile, atât pentru turiști cât și pentru cei care trăiesc și muncesc în stațiunea noastră. Visăm la o serie de spectacole artistice atrase de pe scenele noastre locale, regionale și naționale, așteptate cu mult interes de spectatori”. a spus în cadrul festivității primarul Florinel Constantinescu.

  Evenimentul, care a continuat cu vizitarea expoziției de pictură și cu vizionarea spectacolului de teatru „Lumea lui Frank”, s-a bucurat de participarea a peste 250 de spectatori.