Bucurie, lacrimi, emoție…dans…dans…dans


• peste 1.200 de participanți s-au duelat la Brașov în Campionatul Național de Clase al României de Dans Sportiv
Sâmbăta și duminica trecută, la Brașov, au fost două zile de trăiri intense pe toate planurile în Clubul Suprem Dance Râmnicu Vâlcea. În primul rând, perechile selecționate de antrenorul Bogdan Stîrcu trebuiau să dea piept cu dansatori reuniți din toată țara la Campionatul Național de Clase al României de Dans Sportiv, în total peste 1.200 de participanți. În al doilea rând, Bogdan Stîrcu „a prezentat” în fața juriului două roluri – unul, pe care l-a repetat și îl știa foarte bine – cel de antrenor și al doilea, în premieră, de părinte al perechii de pe ring. Aici a trăit acele clipe la un alt nivel, la o altă intensitate, una maximă, încercând ca fiecare rol să fi e separat de celălalt.

Totul s-a terminat cu bine și pentru antrenor și pentru părintele antrenor, Alexandru Stîrcu și partenera sa Aylin Deaconescu, ocupând locul 2 la categoria Debutanți 4-7 ani.
După ce gheața a fost spartă, rezultatele Clubului Suprem Dance nu au mai contenit.
Clasa E 14-15 ani – Andrei Boștinaru – Angelina Pănescu – semi – finaliști locul 9/36 perechi;
Clasa C 16-18 ani – Alexandru Barbu – Mihaela Spîrleanu – locul 5 național;
Clasa D 10-11 ani (8dansuri) – locul II și vice-campionii României – Albert Șovar – Dea Floriana Ciucă;Clasa Hobby 10-11 ani – Alexandru Tudoroiu – Patricia Florea – locul 6 național;
Categoria Precompetitional 8-9 ani – Radu Szasz – Antonia Birchi – locul 2;
Categoria Debutanți 4-7 ani – Alexandru Stîrcu – Aylin Deaconescu – locul 2;
Categoria Debutanți 8-9 ani – Iannis Trușcă – Raisa Verzescu – locul 1; Eduard Vîșcă – Maria Făgețeanu – locul 7; Vlad Robescu – Laura Durac – semi-finaliști;
Categoria Debutanți 10-11 ani – Matei Mocanu – Bianca Chirca – locul 1 și 3.
Într-adevăr, rezultate frumoase obținute prin zeci și sute de ore de antrenament, sudoare, dăruire și sacrificii atât din partea antrenorului, copiilor dar și a părinților. Felicitări tuturor!