Brățările nautice – atracția anului 2020


Când vine vorba despre accesorii, fiecare dintre noi se poate lăuda cu o colecție impresionantă. Această linie de profil nu ne limitează în ceea ce privește alegerile, așa că fiecare dintre noi își poate crea un portofoliu vast de accesorii, în cazul în care nu deține deja unul.

Anul acesta brățările nautice se situează pe un loc fruntaș în topul preferințelor. Chiar dacă este abia începutul anului 2020, Old Skipper, magazin online de brățări nautice, nu a întârziat să își surprindă clienții cu modele noi, dintre cele mai elegante.

Povestea Old Skipper pe scurt

Atunci când pronunțăm “Old Skipper”, gândul ne zboară automat la un căpitan de pe navă, ca traducere în limba română. Însă brand-ul Old Skipper nu este doar atât. Pe lângă postura de navigator, „skipper” se referă și la poziția de lider.

Astfel, Old Skipper este un pilon, o rampă de lansare cu succes a oamenilor către un stil modern. Brand-ul s-a făcut remarcat datorită brățărilor nautice – primele produse de pe site ce au dus la popularizarea acestuia. Brățările din piele au reprezentat următoare gamă implementată, urmată rapid de colecția Motorsport – pentru cei pasionați de acest domeniu.

Mai pe scurt, fiecare nouă colecție lansată de Old Skipper a fost un adevărat succes, iar aici reamintim și brățările Charm – elegante și purtătoare de noroc totodată.

Brățările din frânghie nautică – ultimul element al tabloului ținutei perfecte în acest an

2020 este despre accesorii – elemente nelipsite din cadrul oricărui tip de ținută. Brățările nautice se bucură de un avantaj în acest sens, fiindu-le extrem de ușor să acompanieze mai multe tipuri de ținute.

Având în vedere faptul că Old Skipper nu limitează pe nimeni în ceea ce privește alegerile, gama de bratari nautice fiind una vastă, alegerea poate fi făcută în funcție de mai multe criterii: culoare, model și chiar sistem de închidere. Amintim aici că brățările nautice pot avea sistemul de închidere reprezentat de o ancoră din oțel inoxidabil sau o bridă din același material rezistent.

Albastrul clasic, culoarea anului 2020, și-a pus amprenta și asupra brățărilor nautice. În cadrul magazinului online se regăsesc o mulțime de modele în această culoare – combinații inedite de nuanțe de albastru, dar și asocieri de albastru cu alte culori calde sau reci și nu numai.

Brățările nautice sunt despre emoții la superlativ, despre tot ce înseamnă frumusețe a mării, iar acestea sunt și motivele principale pentru care sunt extrem de ușor de accesorizat. Să nu mai vorbim că pot crea legături între cei ce iubesc același lucru și anume marea. Ele rămân o alegere mereu valabilă atât pentru adepții stilului clasic, casual, elegant, cât și pentru adepții stilului office și chiar cel tradițional.

Pielea naturală și maniera în care menține pe podium brățările pe care le însoțește!

După cum s-a mai spus, o altă colecție de top a celor de la Old Skipper este cea compusă din brățări confecționate din piele naturală. Acest material rezistent și delicat pare a nu fi afectat în niciun fel de trecerea timpului, de schimbările apărute în modă, iar acest lucru nu poate fi decât un motiv de bucurie pentru adepții săi. Este și cazul brățărilor din piele naturală de pe oldskipper.ro – vedete pe podium în 2020.

În cadrul magazinului online se regăsesc atât modele doar din piele naturală, cât și în combinații inedite dintre fâșii din piele și frânghie nautică. Paleta de culori este una vastă, iar cea de modele o urmează atent – nu există limite în ceea ce privește alegerea, totul raportându-se strict la propriile dorințe.

Ancora rămâne elementul central și în cazul brățărilor din piele naturală – ea poartă gravura brand-ului Old Skipper. Acest lucru, dar și faptul că fiecare model disponibil, indiferent de categoria din care face parte, este confecționat manual, îi asigură pe purtători că vor da dovadă de unicitate.

Categoria Motorsport este o altă rubrică ce merită a fi vizitată, în special de către cei pasionați de acest domeniu, cei care trăiesc pentru tot ce înseamnă adrenalină dusă la cote maxime. Pentru și mai multe detalii, dar și pentru a vizualiza totalitatea modelelor disponibile în adevărata lor splendoare, cei interesați sunt invitați să acceseze oldskipper.ro.