„Baie de mulțime” pentru Traian Băsescu la Drăgășani


• fostul președinte al României a venit în Vâlcea pentru susținerea candidaților PMP la Consiliul Județean și a lui Marius Condoiu pentru Primăria Drăgășani
Joi, la orele prânzului, mare aglomerație pe strada centrală din Drăgășani. Ce să fie, ce să fie? Traian Băsescu, liderul Partidului Mișcarea Populară la nivel național a poposit în municipiul din sudul județului nostru. Fostul președinte al țării a venit în Drăgășani pentru o întâlnire cu mass-media locală, dar mai ales pentru susținerea candidaților PMP la Consiliul Județean și primăria municipiului din sudul Vâlcii. Lista de candidați a PMP pentru CJ este deschisă de către Marian Mirea (foto dreapta) și Emil Rada. Pentru funcția de primar în Drăgășani, avocatul Marius Condoiu (foto stânga) este cel care va reprezenta această formațiune în bătălia electorală din 5 iunie.
Pe lângă mesajul de susținere a candidaților oferit presei, Traian Băsescu nu putea rata o nouă veritabilă „baie de mulțime” pe meleaguri vâlcene. La ieșirea din sediul PMP Drăgășani, fostul președinte al României a fost întâmpinat de foarte mulți curioși care au dorit să imortalizeze în imagini vizita lui Traian Băsescu. Așa se face că liderul PMP s-a fotografiat cu toată lumea, blitzurile strălucind neîncetat.