Avertizări cu debranșarea la apă, în Câineni


Conform unei informări a Primăriei Câineni, în urma unor controale inopinate, s-a constatat că mai mulți cetățeni foloseau abuziv sistemul de alimentare cu apă. Astfel, alți beneficiari erau privați de acest serviciu. Toți cei prinși că foloseau ilegal aceste servicii au fost avertizați cu debranșarea.
Tot referitor la comuna condusă de către edilul Ion Nicolae (foto), mai poate fi menționat faptul că, și în această localitate, a fost constituit noul Consiliu Local așa cum a rezultat în urma voinței cetățenilor exprimată prin vot în cadrul scrutinului din 27 septembrie 2020.

Tags: , , , ,

41 thoughts on “Avertizări cu debranșarea la apă, în Câineni

 1. Deci, ce pricepui io noaptea cu lumanarea in oglinda la 12…mi se paru, si auzii ca satul cu latrine de tulumbe de sonda de vidanja cu fosa in raul Olt,n-are canalizare…nu-s martira cecena in schitul Boia care are de platit terenul foarte scump lui MISAILA,din biserica de peste Olt.Deci ce propuneti in scandalul de la lemne in foarte scumpa segmentare ardeleana, in hotelul garnizoanei de la Greblesti?..propunem ca nu santem vecini ca nu santem olteni in CAaineni, dar latrina este plina de CIUMA, ei TBC pe fond de Diabet vecinii, diabet de la biserica epistasuri deci soldatii epizotici=scandal revizii…sau fara POLITICA, nu ma intereseaza deci….in fantana satului de vaci animale=luatul la oaste.Atat..singurul domn M. contabil telegrafist am inteles rau atacat in judetul lui Ceasca Bihor…nu are canalizare pericol de la vechea exploatare de cupru loess cuprifer…au venit de sonda geotermala…sat imbatranit..la ocolul silvic talasul vandut scump este de biocenoza ..incingea plita casa.Acum ce zic, ca dau foc la case?..au raul OLT cu aparat HIDROFOR.Le pune ponton la Olt pe paraul satului,,,reziduu TABACARIA Stapanirii din Saivanul oilor…propuneti…!…

 2. Voi asa de felul dvs nu CIUMANI santeti laboranti -agricoli sau cofetari-patiseri…deci curati bisericeste de hotelul Auvitz drepturi mari…venea noaptea pe Radacinesti drumurile sant ascunse de dusmani, ii respect liniste..2080.=PCR=linistea de Sambra Oilor.Deci erau zugravi care nu plateau cotizatia anuala bisericeasca au spalat haine la alea de la cur artiste bolnave de sifilis verde luess…spalau rufe in masina de spalat cu conducta in ciuma din latrina curtii din fosa..care n-are legatura de plata cu fosa altui vecin=HIV SIDA.Imbolnaveau pe toti…un fel de plata pentru pacate furturi mafia lemnelor turism..la Ausevitz..la Greblesti..ai facut prostii, platesti.Daca nu platea canalizarea stat patea cu doctorul HORTI.A desfiintat icoana in Ardeal.NICEEA.

 3. Deci am auzit de picamerul in barajul din deal cu soc voltaic in geologia-fizica pamantului, orogeneza de deal, deci crapaturi in panza freatica in scoarta terestra…colmatata de mlastina de rapa, in prundis de OLT, in deversari fabrici ardelene.

 4. Credem in sfantul tesvitean ne este frica de fermecatorii care fura mana la vite…ape sant bune de baut gratis in paraiele cu podul din RAUL VADULUI, cu caruta cu cai, boi, si camionete cu butoaie,si in Cainenii de Valcea si Arges sau podul cu esplanada Raul Vadului..acolo este spitalul dermato-veneric sant bolnavi de nebunie de la gunoiul mitos dar au fapte peste lege ori infestati de dusmani.In nord, nimic.Apa sustin.Bazin de vara in statia de cercetare cupru natural…de padure.In Racovita.Malul drep al Oltului.VACILE animale au trocuri naturale in natura vin singure cu conducatorul la staul.

 5. Era seceta ploua se strangea pe viitor de melena ficat apa ieftina gratis dedurizata.

 6. Aduc lemne buturugi, crapate cantarite sau spaleti cu pret pe kilogram, de la DSVL cu sonar radar pe ele marcate850 lei.Le crapati cu pana de topor de lemne. le aranjati in doua stative, cu panza de gudron 5 lei metrul in fasii calculate indoite in folie peste ele, taiate cu maceta…copii nu se joaca cu petarde…sant bune de fag, punem folii, ploua ninge vara cald, se usuca sar scantei iese bulau, sau alte linoleuri vechi ori noi.

 7. Cainii vulpoi si cataii ciobanesti si de vanatoare cu zavozii flocosi in ianuarie de ger, mamaliga gheare de gaini tacâmuri de Babeni, sau plic drogherie cu patent de animale farmacie brasoveana..5 lei, cu pisicile 1 kg boabe tot de acolo 7 leri o sonita pe zi, cu boabele caini sac 28 lei noi ARO, din Alimentarile Aprovizionare, o tigaie veche turceasca pe zi..apa in galeata de platic de 10 lei, pisica bol de diamant alimentari de 10 lei, mic.Translucid…galben.PSIHOLOGIE.Soarecii raticizi.Epizotici.Rampe de hotel pe sanuri fundatie case.Cu parchet de melamina, cu linoleu la metru chimicale.Gauri CONSTRUCTOR Craiovean…placi imbucate gresie de pamant craiovean constructor calzi, sau caramizi de pamant imbucate.

 8. Scarpeti agricoli, de gumilastic si ciorapi cu talpi croitorite separat, cu papuci de guma si galosi mici, barbati, femei, in piata Dovali spate linia tren.Au si de vara fara ciorapi.

 9. Bocancii usori de porc si vesmintele bisericesti noi ecologiste ale mitropolitului Vladimit, Vladimirestii..subzistenta.Din grinduri criptari matematice.

 10. Au iesit castigatori la FRUMOASA OLTULUI politic, avem marfuri ieftine definitiv, puneti-va anterele in DIAGRAMA TESA sa stiti când vine ploaia, cu clesti taganesti de casatorie.GLAMURETELE Librarie 7/10 lei inventii invatatori tehnologi primari.

 11. Este iar vremea REZISTENTEI , Casa Domnului nu este sfintita de cauza detinutilor psihici copii Arges Corectie satanisti de discoteca safantului Ion, sa aveti credinta in VESTITORUL OSTEAN..poate ajungeti MARTIRI.
  Ajungeti SLUJITORI, Metoc Frasinei PESCEANA copiii tortionari viitorii batrani…batic cu-o suvita lozul, încadrarea in munca…dupa aceea fabricile bisericesti..geanta BOIA, batista Iasi, floarea Basilica..esarfa botezul, natal…comanacul schitul Cozia Veche..restul, moda manechini arata bisericeasca..deschis tot 10/12 sambata-duminica pangare magazinele patriarhiei…batic 7 lei, batista 5 lei, geanta 10 lei….imagini video BISERICA VECHE Ardealul de Nord.Odata la mana.Faclia 5 lei, STERGARUL 10 lei librarii de stat Atelierele Pasarea Ilfov-Blanari.

 12. Daca nu, pa si pu….SETEA MUNTELUI de Sare.ATOS.Barbati ywy patrat femeile romburi ywy.

 13. Va urmareste cu floarea garoafa video patriarhul dinastic PANZARU, acasa…strigoii.SFFilofteia are viata video vesnica, era bolnava 17 nu se stie n-avea Dispensa.

 14. Trebuie corespondat la ziarul online gratis si 5 lei exemplarul Scanteia la soldatul COMAN elev, sa credem in UNIUNEA TINERETULUI COMUNIST sau UTC Drona soldat cibernetica nu gânduri de catai.Ganduri clare luminate de conducator de stat.La tovarasul IGNAT.14.12.2020 luni ziar al PCRd Partidul comunist roman.

 15. De CIOCHILEALA, când azi a sustinut PNL -ul in COMUNICAT OFICIAL ca GOSPODARIA TARANEASCA este scutita de la PLATA TAXE si IMPOZITE=GUVERN CHIABURI neajutati de catre cine?….figurat.

 16. De unde ba, dracu tevi termorezistente de plexiglas fara Harta in gradinile de salisti ale lui MIRON IUGA, ca trebuie toli de metrii de cupru, in metrii cubi calculate…vinzi gradinile muzeu ale satului?….din conducta de munte?…din cur! segmentare.

 17. De unde din DEBUSARE GAZPROM, 60 kilometrii radiar concentric…pa si pu!…va legarati de reciclare padurii ecologiste PARANG da am vazut dar in Deal tarini FERMA.

 18. Deci in imparteala farati surori PARTEA de Cinste ardeleana sant bani din exploatarea cuprifera de apa suc lamai, care o sa ajungeti la racoare in cadastrul segmentari Ardeal, schitul BOIA penticostal LUMINATIA Ziua mortilor Ziua Judecatii 2 februarie, Floriile greco-catolice…ca sa n-aveti MARTURI, deci sfintii de PAZA OGORULUI Barbati este sfantul BUCATAR Gospodarirea Comunala-Magistrala sf.Eufrosin Poteca si Femei PAZA BATATURII, SF croitoreasa gospodarie femei Alternativa si Complementara sfanta Imparateasa Teodora.Frasineiul de Femei Avaton Vladimiresti sfanta VERONICA BARBU GURASLAU de la Vladimiresti DECRETUL 410/512.
  CERETII PANTOFI CA AI LOR DIN PICIOARE…OBTINETI.SEMNUL.In Schitul BOIA Greblesti la Banul Misaila.Sf Elena imparateasa si descantatoarea bisericeasca dna Elena Voronca.Bunajolo.5 lei 50 covrigi de dus la TRAPEZA .

 19. Ne-a batut I.C FRIMU Olr=car,cu IPJ Valcea Securitatea Romana…halucinatii colective perceptii senzatii POMUL VIOLET, Contract colectiv de munca…apa de lavanda de delirium tremens.Ii las in viata pomii de lavanda sant de anestezii, avem ogoare cu ei….psihanaliza.BANI.Praf de MIRT.Pe Dealuri.

 20. Sa fiti cu ai cu 8 clase generale si recalculate nu neuropshicii psr sunati la PAZA Combinatul OLTCHIM la ziaristii fostul I.C Frimu.BULIS.No me enteresar…no ruly.Auzii ca sovieticii Lalosu resturi de mancare se reintorceau groapa cu var video you tube…si acum de curând…fil CINEMASCOP.Sa dea Dumnezeu sa stiti si dvs INFORMATIILE gratuite ziaristii camarila UZPR numai barbati sant inclusi acolo.

 21. Americanii..paza popii de Mir de Culte…sobolani ecologisti si sicrie la cutie vaci animale segmentate…sau ai cu geanta…inel cu transmitator bioenergie…venise cu vola sa sparga un cavou gen gazele imens erau trei…popa…peste noapte de frica..cimitirul era pazit de soldati.Era masinarie i-a dat undeva iesise fum…grupa Ah, sange…care n-a intocmit planul Bundestag.Exemple din natura cauza efect legatura LOGICA ROMANA..toate ciorile sant negre ex)pdeapsa antitiganism 10 ani detentie,,stadion ungures 50 tone argint de colti aparate si vacile animale.UNA DINTRE ELE 7 TAINE ALE POPILOR..sau HIROTONIA/HIROTESIA.

 22. Era de CALOIAN un caine rosu, manca gaini, urme de gheare sange peste tot ziua…popa GROPAR o sticla de tuica la PROFETII Hristos…bumbi la manseta cu filacteriile violet.MORTUL era cainele strigoiVenise noaptea la gat injura.ex)Vis!….

 23. Moda vanzari-militia flanel
  germanii-yegari,pantaloni pana,
  ungurii-genti cu chitanta Fisc
  romanii-margele de handicap corp
  sarbii-ochelari cu bocanci
  cainenii vanzari-genti vanzari UTC si Harghita, comuniste 15….lei…
  rusii-capul acoperit,cordeluta, bentita, bijuterii plastic par
  sindicalistii-basti
  soldatii-basti rosii, verzi chimie-electronica
  elevii-basti albe, negre
  rommanes-batiste
  maicile si fratii-fesuri bisericesti patru anotimpuri si batiste speciale brodate de 5 lei din IASI ori de 2 lei CAVOURI.Nu vin in BOIA ca nu muncesc in EXPERTIZA Musatesti ILIE STURZU=Sighet penitenciar Tg.Mures…ca holangherii.

 24. Germanii mai poarta si Strech..pantaloni fosfori yegari
  ardelenii sefi-pantofi si pantofi cu toc scumpi.
  OBLIGATORIE toti legitimatia moderna partid PSD.Sau in dulap.

 25. De frica donatorilor de organe, mil in diabet zaharat femei-uter..ex)tot acolo, in imemorial ziaristul Balcescu..o pierdere de-am scapat…restul..copii de rezervisti cu datorie carpatica 50 mii franci elvetieni..lipsa casatoriei..instiga tot carpatica…revin donatorii de organe..bataie santaj sinucidere pe bani, laser laparoscopie.Extragere surub punctie.Pomul violet.

 26. Pe sub fusta yegarii pana pantaloni nu, judecatorii au magazin special=bataia lenesilor.HABERNAM.

 27. Vand aici excipienti minori de lez pres tab ficat de la razboi si robotizare gene incrucisate restul loess, le aduce la farmacia satului ori la SJV Valcea, langa xerox, ori aici in sat Olanzapina Actavis 10 miligrame orodispersabil, una seara,17,67 lei si Olanzapina Terapia, de miofibra de politie orodispersabila 10 miligrame una seara culcare,19,94 lei, cu sau fara reteta revin, nu santeti cu excipienti fosta RFG.Restul..au buletin tot di acolo…vis noaptea…De TBC medular, carcinom miofilia lipsa rationalizare zahar, Diabet piramidal ficat.Jurist turism.Boier chiriarh bisericesc.Acte caligrafice arhiva Crucea Rosie spit.Coltea…in cazane…epistas bisericesc.

 28. Este Liceu piarist de rommanes zelioti a semnat in biblioteca comunista este comunist nu este PROGRAMA, nicht..PROFESIONALA gratis…Apostol Bologa un ex)…..ii ducea la JUDECATA gardienele pitestene in casa popilor pentru furt INDEMNIZATIE CIBERNETICA de Razboi, cu medicamentul serie oase Triptofan cu 1000 lei lunar NEUROLOGIE Diabet.Astea sant INJURATURI TIP Comisul.Alea de va doare mintea.Muceste ma ori no?….manualul de CONDUCERE Invatatori PRIMARI TEHNOLOGI.

 29. Prin GEOGRAFIA MEDIULUI INCONJURATOR, manual invatatori primari.CLAS 10 -A….marfa.Eminescu.

 30. Hai chis….evolutia DARVIN.STENO Trita Fanelu….acolo la intersectia judet GENERATIA de Aur…fostul mare regim comunist…exponentii..micul guvern terorist zeliot alt ex)mai este nu stiu RMDSZ FIDESJ.Adica maghiarii Transilvania Ardeal.

 31. CADASTRU ISTORIC MEDIOLAN–Ce ati vazut si ce ati vazut marturii faptice ca au si au facut…sant GENELE stramosesti ancestrale….care sant biserica si farmecele de biserica NICON, si Anastasie Patelarie…pazeau Drumul Matasii marfuri viticole boieri.Citeau CARTEA in Rameti.O zi in An.

 32. In arhiepiscopala paraclis la noi, declar dracul omenesc nu a cladit biserici adica paraclis din lemn.Cu troita forjata apa…baga ciment in pridvor, punea geamuri cerdac, facea fantana lupeasca in razorul de porci sfecle de zahar si altele.La Parepa la nunta la 73 ani, a facut casa din paianta M.P vizionara…socialista clinici specialitate hemisuccinat drept canonic carevasazica.e pericoloso sporgersi…legiuita deci….si altele…410/512 fantoma vestitorului OSTEAN.

 33. Ma men, no daubt!….bea o bere rece zilnic fuma tigari bea vin la oxiuri manca carne de porc fara ciorba supa apa ciorapi, strampi.73 ani…licenta de morarit…=SIGHET.Biserica CAPUL LUI MIHAI VITEAZUL la Dealu.

 34. FURT pe 300 ani tot Satul fiecare.La MARMOROS BENC.BNR.JURNALISTICA de PROCURATURA.Zosima.

 35. SAMIZDATUL RELIGIOS.La Cornet Taierea capului…sf .Ion, televizat.Nu cerea sotilor casatoriti B.I.

 36. Stupul omenesc dacic Viespii si Bondari PESCAR de Oameni..LUNTRASUL de pe Dunare..Stix raul.Nu ma inchin de bani la dumnezeii caretilor si de recolte..etc.Foi xeroxate icoanele.

 37. Serie la oase, extinctie, exudat 75% adulter zidare o mare pierdere, la TROITA-Cismea, politia ungureasca de la sate fara UNIFORME.Troita germana.

 38. In picioare pantofii speciali pitesteni fizica-chime invatata cu narcotic gratis, femei tinere,li se spune….cosciugele statului de sarbatori indemnizatii intreprinderi, arde o treaba.Tanacu…stiu legea in constructii ilegale agricole sant edificii definitive gresite din BUGET, cap bionic biban americani ca acidul lor.SANEPID ilegal.Casatorii.Probe falsificate rommi.Bucatari.

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More Stories From Impact

About Corespondenți Curierul de Vâlcea,