ASFALT NOU și la Zătreni


După cum ați aflat și din alte ediții ale ziarului nostru, în această primăvară, angajații Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Vâlcea au desfășurat lucrări de asfaltare și reabilitare pe mai multe drumuri județene (Malaia, Pesceana, Ghioroiu, Racovița ar fi doar câteva dintre localitățile care pot fi amintite în acest sens). La începutul acestei săptămâni, angajații Regiei din subordinea Consiliului Județean Vâlcea au ajuns și în comuna Zătreni, acolo unde au desfășurat lucrări pe DJ 676 G pe un sector cu lungimea de aproximativ 1,5 kilometri.
Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea, prezent la fața locului pentru a evalua ritmul și calitatea lucrărilor executate, ne-a oferit mai multe informații despre utilitatea pe care această investiție o aduce locuitorilor din sudul județului:
„Pe această porțiune, drumul era într-o stare avansată de degradare, fiind necesare unele reparații asfaltice. De asemenea, s-a extins partea carosabilă, rezultând un tronson de drum pe care se poate circula în siguranță. Kilometru cu kilometru, modernizăm toate drumurile județene, inclusiv DJ 676 G, acest drum care face legătura între comunele Zătreni și Roșiile și care scurtează cu 30 de km distanța până la Râmnicu Vâlcea”.