Aqua-park – Mirajul Oltului, Călimănești – promovează… sezonul, cu nota maximă


Din nou, natura ne reamintește că este suverană și începe să pună ușor, ușor capăt momentelor de relaxare la plajă sau piscine în aer liber. Așa că, întorcându-ne la hanorac, pantaloni și geacă, ne mai atinge, din când în când dorul de bălăceală…Cum probabil mulți dintre dumneavoastră cunoașteți, una dintre variantele ok pentru a rămâne conectați la piscină, baie, relaxare este Aqua-park-ul din cadrul complexului Mirajul Oltului Călimănești. Așadar, parcul acvatic are două piscine interioare, trei piscine exterioare, un ansamblu de tobogane cu o înălțime de 14 metri, saună, sală de fitness, zonă de cafenea, vestiare și grupuri sanitare.

La Miraj e căldură….sufletească…

De fiecare dată când merg în această locație o găsesc la fel de îngrijită, curată, cu un personal atent la toate detaliile, liniște, toate ingredientele pentru relaxare. Înțeleg că proverbul «omul sfințește locul» se aplică cu desăvârșire în această locație. Este important ca cel care intră aici să simtă, pe lângă căldura spațiului și căldura celui de-l primește, atenția celui care se ocupă de supraveghere, bucuria că a fost acolo a celui care îi urează drum bun și la revedere. Sunt ingredientele unui «meniu» bine ales de cei care administrează această bază de relaxare, aflată în subordinea Consiliului Județean Vâlcea. Costi Rădulescu și Constantin Dimoiu fac aici un „tandem” care funcționează bine și care reușește să schimbă un pic percepția oamenilor cum că instituțiile de stat nu reușesc să administreze și activități profitabile. Iată că se poate!

…dar și apă curată, spații de relaxare și „curățenie lună”

Mirajul Oltului, are în componență, pe lângă parcul acvatic, și un parc de agrement cu terenuri de sport, aflate în zone distincte, pe malul estic al Oltului, în localitatea Jiblea Veche. Iar dacă ne referim la începutul sezonului rece, dar și în continuare, la următoarele 2 anotimpuri, Aqua-parc-ul rămâne o destinație pe care, dacă vă aflați în trecere, sau cazați în Călimănești -Căciulata, nu trebuie s-o ratați. Motivele enumerate mai sus, sunt dublate și de argumente care țin de siguranță, dotări și facilități: băi foarte îngrijite, apă curată, caldă, temperatura plăcută, personal care veghează în permanență să nu se petreacă vreun accident, liniște și relaxare. Gata cu vorbăria! Cine nu crede, să verifice! Să aveți un «Miraj» bun! Și, bineînțeles..10X!