Apavil SA anunță întreruperea temporară a alimentării cu apă potabilă în mai multe zone din Mihăești și Băbeni


Ca urmare a informării transmisă de SC CHIMCOMPLEX SA. BORZEȘTI prin care ni se comunică întreruperea furnizării apei potabile – firul A + B, din data de 22.02.2023, ora 07.00 până la data de 23.02.2023, ora 07.00, vă informăm că zonele afectate vor fi: comuna Mihăești (zonele Munteni și Stupărei) și orașul Băbeni (zona Tătărani și Capul Dealului).
Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate.
Recomandăm și consumatorilor afectați ca imediat după pornire să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării apei. Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor confirmate de specialiștii societății noastre.
Va mulțumim pentru înțelegere!
• Apavil SA