Angajări masive pentru construire corp nou Tribunalul Vâlcea


Societate comerciala angajează pentru punctul de lucru Tribunalul Vâlcea: inginer constructor, structuriști (dulgheri, fierari, zidari și necalificati (dulgheri, fierari, zidari). Telefon: 0728108840.

Tags: , , ,

5 thoughts on “Angajări masive pentru construire corp nou Tribunalul Vâlcea

  1. Am inteles, ca se scumpeste apa gazoasa , sifon, barbotata, si plata, hidroalcalina si dulciurile cu 20%.Este problema diabetului zaharat , in satele ce apartin de exit-poll, de feuda schitului Boia, exista un stoc comunist Motel, este insuficient, este scump, nevariat.In cercul radiar locatia Muntii Capatanii-Patesti visavis de traseul stancos DN 7 Olt, rau,se ajunge in Piata UAT, si pe traseul rutier cat.B, in Rm.Valcea Malul-Alb -Fedelesoiu,Palas pod-scuarul Mircea cel Batran -Billa,tangential, Curtea de Arges drum forestier.La noi, exista legea comunista ca rommii, si cei cu ochii negrii, caprui, nu-s primiti in Agricultura hoteliera de Ceasca.In Naos!…..nu auzi ca vrem sa scapam de,, parintelul Justin,, care mananca mancare traditional taraneasca din Arges, si este iugoslav?!..da, da,nu are eliberat B.I, este linistit, insuficient la polonezi ca Jurnalist…schitul Prislop…Gestiunea Inventar..?…deci cartagrafiat geopolitic geodezic Drumul Radacinesti-Sate…..pe Podul Hidrocentralei, in Pausa,din Halta cu CFR la Rm.Valcea, prin satele Turnu Metoc, din Deal, in Halta Turnu-CFR -Rm.Valcea.Pod, DN7, Autogara Antarlich {figurat}.,OMV -rusi.-Sat Nucet-Rm.Valcea.De frica motoraselor germane de cannabis cu bere si rockfest Bucuresti Complex sportiv.

  2. Din satul Draganesti-nord, de cei cu ochii verzi , albastrii, Activisti de Partid,cu Carnetul de Note 1-12 sub 7 , la B.R sub 8,50,la Sfatul Popular.Liderii.

  3. Mafia AG, clei de sapun de epilepsie, si ,, branca, hidropica, guta, .Banii de soda jud.OT.Erbicidatorii agricoli.

  4. In satul Malaia, Voineasa statiune Valcea judet este BISERICA lui ARIE, telefonic, postal, rytuer,prin orasul Brezoi, spre Statiunea ceausista Vidra, muntii Lotrului.Farmece la Mortul[probleme proprii GOSPODARESTI, Magistratura se plateste]…sint stancute este liniste este iredenta sat.

  5. De la Repornire Furnal-ardere Deseuri, s-a depus Gunoiul pe fante , pliuri cele 7 Simturi, trebuia Imbaiere cu clei de sapun, dimineata, seara, boiler, ,, contencios administrativ-Giuroiu epilepsie,,cu chitantele,se misca involuntar mandibula se lovea rau de maxilar, se tocau dintii, in fotoepilepsie, probabil OPTOMETRIE,se adunase gunoiul undeva necunoscut, pe epiderma, sau par.400 lei noi boilerul 400 montatul, cu electric separat factura.80 de grade Celsius rotativ -50 litrii intr-o juma de ora reincalzire doua robinete separate de haine si vase, fara nici o comanda selector,bloc.Boiler Eldom Piata UAT.Sat Nucet.Are Contracct, il transportati, il paziti, nu umblati, vin sateni, il monteaza,din Jiblea Noua[ca sa nu le fure meseria]are propulsie mecanica este electric.

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More Stories From Actualitate

About Curierul de Valcea,