„Am încheiat turul cu o ruşine. Ne trebuie reconstrucţie, dar cu rezultate bune”


• susţine Alexandru Pelici, antrenor CS Municipal
Evoluţia sub aşteptări a fotbaliştilor de la CS Municipal Râmnicu Vâlcea în prima parte a actualului sezon din liga secundă a pus pe gânduri conducerea, dar şi staff-ul tehnic. Printre cei care şi-au manifestat nemulţumirea faţă de rezultate obţinute în ultimele partide oficiale disputate în 2014 s-a numărat şi antrenorul Alexandru Pelici. În ultimele cinci etape, atunci când acesta s-a aflat la „timona” jucătorilor din Zăvoi, după plecarea lui Erik Lincar, echipa noastră a înregistrat rezultate modeste. Acestea au făcut ca Vâlcea să piardă contactul cu zona de play-off a clasamentului Seriei Vest, ajungând până pe locul şapte.
„Nu vreau să vorbesc prea mult, trebuie să facem mai mult şi să vorbim mai puţin. Cert este că ne dorim şi avem nevoie de opregătire fizică foarte bună în această pauză competiţională. Sper să fim cu toţii sănătoşi şi să ne putem concentra pe ceea ce avem de făcut. Ştim cu toţii că este o perioadă grea. Sper doar ca aceia care au decis să ră­mână alături de noi să fi făcut asta fiindcă aşa au considerat, că şi-au dorit, şi nu doar fiindcă nu au avut alte variante. Am încheiat turul cu o ruşine. Şi mă refer la acea înfrângere de la Oradea, acolo unde nu aveam voie să pierdem. Pur şi simplu ne-am făcut de râs cu acel rezultat. Acum ne trebuie reconstrucţie, dar cu rezultate bune. De la mine în jos, mă refer la jucători, toată lumea trebuie să înţeleagă că nu rămânem aici doar de drag, ci că ne trebuie rezultate bune”, a fost opinia antrenorului Pelici, expusă la ultima conferinţă de presă.

Cucui, în apărarea de la CS Mioveni
• tânărul fundaş a plecat din Zăvoi sub formă de împrumut
Zilele trecute, conducerea de la CS Municipal Râmnicu Vâlcea a ajuns la un acord cu staff-ul celor de la CS Mioveni în privinţa parafării împrumutului lui Rareş Cucui. Tânărul fotbalist va fi împrumutat la gruparea argeşeană până în vara acestui sezon, el având şanse mari să joace în play-off-ul Seriei Vest dat fiind faptul că CS Mioveni are o situaţie mai bună în clasament comparativ cu CS Municipal. De altfel, „mutarea” la care facem referire putea fiind anticipată încă de luni, conducerea grupării din Parcul Zăvoi recunoscând tratativele care se purtau cu CS Mioveni pentru împrumutul lui Rareş Cucui.

Ion Coman, out de la Vâlcea

O altă veste venită dinspre gruparea râmniceană este şi aceea legată de rezilierea contractului lui Ion Coman. Experimentatul atacant şi conducerea clubului nostru au ajuns la un acord privind rezilierea contractului pe cale amiabilă. Din câte se pare, vârful nu a fost de acord cu reducerea salarială de 25% şi a dorit să devină liber de contract. „Îi mulţumim atacantului pentru munca depusă la clubul nostru şi îi urăm mult succes în cariera fotbalistică”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al CS Municipal.