Agenda lui Gutău, mai bogată cu două evenimente


• edilul Râmnicului a primit invitații pentru mondenități care urmează să se desfășoare în București
Reprezentanții Primăriei Râmnicului au informat, ieri, presa vâlceană în privința faptului că primul gospodar al municipiului a fost invitat să participe la două evenimente ce urmează a se derula, pe parcursul săptămânii viitoare, în București. Din informațiile primite prin intermediul comunicatului de presă, aflăm că Mircia Gutău a dat deja curs invitațiilor și va fi prezent la mondenitățile din București.
„Primarul Mircia Gutău a răspuns invitaţiei transmise de Ambasadorul Republicii Polone, Excelenţa Sa dl. Marcin Wilczek şi va lua parte luni, 8 mai, la evenimentele organizate la Bucureşti cu ocazia Zilei Republicii Polone. Reamintim că Ambasadorul Poloniei a fost oaspetele municipiului Râmnicu Vâlcea în 25 ianuarie, ocazie cu care a avut întâlniri la primăria municipiului cu reprezentanţi ai administraţiei locale, precum şi cu mediul de afaceri”, se arată în prima parte a comunicatului.
„De asemenea, miercuri, 10 mai, la invitaţia Şefului Casei Majestăţii Sale Regelui, edilul-şef al Râmnicului, alături de un număr mare de invitaţi, va participa la garden-party-ul oferit cu ocazia zilei de 10 mai, la Palatul Elisabeta”, informează aceeași sursă.