Actorii de la TAP au oferit trei mărțișoare teatrale


Așa după cum ați aflat din numerele anterioare ale cotidianului nostru, reprezentanții Teatrului „Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea au pregătit, pentru luna mărțișorului, mai multe spectacole prin intermediul cărora speră să ajungă la sufletele iubitorilor acestei arte. Până la premiera din 17 martie, când este programat spectacolul „Fata din Mașinărie”, de Stef Smith, actorii TAP au încântat publicul cu spectacolele de la sfârșitul săptămânii recent încheiată.
Primul mărțișor teatral a fost oferit copiilor, în ziua de sâmbătă. Trupa de păpușari, compusă din Viorica Stamate, Mioara Dospina, Felicia Ștefan, Marinela Tătaru și Cristi Bulagea, a oferit, în Sala Mare a instituției, o altă interpretare a cunoscutei povești scrisă de Frații Grimm – Scufița Roșie. A fost vorba despre cea mai recentă piesă de teatru pentru copii a Teatrului „Anton Pann”, care se numește „Să ne jucăm de a Scufița Roșie”.
Cel de-al doilea mărțișor teatral a fost oferit, tot sâmbătă, de la ora 18.00, copiilor din River Plaza Mall. A fost vorba despre un spectacol care, și după foarte mulți ani de la premieră, se bucură de success: frumoasa poveste „Punguța cu doi bani”, adaptare după Ion Creangă. Spectacolul a avut umor, savoare, haz și culoare, ingrediente care i-au amuzat atât pe cei mici, cât și pe cei mari.
Al treilea mărțișor teatral a fost prezentat tot sâmbătă, cu începere de la ora 19.00, în Sala Studio a teatrului. „TNT”, spectacol de improvizaţie exploziv, realizat de Mihaela Sârbu, a readus zâmbetul pe buzele tuturor celor prezenți în sală. Actorii distribuiţi în acest spectacol au fost: Mădălina Ciotea, Reka Szasz, Tavi Costin, Andrei Cătălin, Vladimir Purdel şi Alexandru Beteringhe.

Mesajul organizatorilor

„Haideți să începem luna martie bucurându-ne sufletele cu ceva frumos de care să ne amintim mereu. Așa cum mai spuneam, lucrurile de suflet, o carte bună, un spectacol bun, un film bun, un concert bun sunt aspecte ce trăiesc veșnic în sufletele noastre și de care ne vom aminti cu plăcere peste ani și ani”, au transmis reprezentanții Teatrului „Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea prin intermediul unui comunicat de presă dat publicității la mijlocul săptămânii trecute, în chiar prima zi a lunii martie.