ACCIDENT RUTIER la Seaca, în urmă cu puțin timp. Unul dintre șoferii mașinilor implicate are alcoolemie de peste 1 la mie!


Marți, 19 septembrie 2023, aproape de ora 15.00, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea ne informau că se intervenea la un accident rutier produs pe Drumul Național 7 (km. 188+ 300 m), la Seaca, în sudul orașului Călimănești.
„Din verificările preliminare efectuate s-a stabilit că ar fi avut loc o coliziune între un autotren și o autoutilitară, în localitatea Seaca. În urma impactului a rezultat rănirea a două persoane, din autoutilitară, care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest. Conducătorul autoutilitarei a avut o alcoolemie de 1,02 mg/ l alcool pur în aerul expirat, la celălalt șofer rezultatul fiind negativ. Traficul este blocat total”, ne anunțau polițiștii vâlceni marți, în jurul orei 15.00.
„În urma evenimentului rutier au rezultat două victime, care sunt evaluate și monitorizate de echipajele medicale prezente la fața locului, urmând a fi transportate la UPU Vâlcea. Traficul este blocat pe ambele sensuri și sunt scurgeri de carburant. Pompierii militari asigură măsuri de prevenire și stingere a incendiilor”, anunțau și pompierii vâlceni în jurul orei 14.45.
În jurul orei 15.30, circulația rutieră fusese redeschisă în ambele sensuri.