Acces pietonal modern și util, inaugurat în zona Aranghel


Astăzi, în frunte cu edilul Mircia Gutău, administrația Râmnicului a inaugurat o investiție foarte utilă locuitorilor din zona Aranghel, spre comuna Vlădești. Acum, din strada Știrbei Vodă, locuitorii din zonă au parte de un acces facil, nemaifiind nevoiți să ocolească chiar și patru kilometri pentru a ajunge la stația de autobuz și magazinele din vecinătate. Lucrarea inaugurată astăzi este una modernă, dar mai ales utilă, credem noi, locuitorilor din Aranghel.
„A fost o promisiune din campania electorală și, de fapt, o promisiune din vechiul mandat. În cinci minute, oamenii din zonă ajung la magazine și la stația de autobuz din zonă”, a declarat edilul Mircia Gutău, prezent la fața locului.

De precizat faptul că, până acum, locuitorii care doreau să scurtcircuiteze zona respectivă (cea în care a apărut modernul acces pietonal), erau nevoiți să circule în condiții extrem de precare. Practic, ei treceau pe o potecă, prin matca unui pârâu. În anumite locuri, cărarea era extrem de anevoioasă, vârstnicii fiind nevoiți să meargă la modul propriu în genunchi.