A început Festivalul Ambasadelor „Open your culture”


• evenimentul se află la cea de-a doua ediție
Capitala se transformă, timp de o săptămână, într-o destinație multiculturală. Festivalul Ambasadelor „Open your culture” a debutat în București cu cea de-a doua ediție, iar până pe 4 septembrie, zeci de ambasade, de pe 6 continente, își deschid porțile într-un eveniment unic ce promovează cultura și arta diferitelor țări cu misiuni diplomatice în România.
Fundația „Dan Voiculescu” este, pentru al doilea an consecutiv, partener al Asociației Escu, în organizarea Festivalului Ambasadelor. Anul acesta, evenimentul stă sub semnul tematic al Familiei, alături de misiunile diplomatice, consulate, institutele culturale și organizații multiculturale din România, organizatorii oferă publicului o incursiune fascinantă și plină de culoare în căutarea autenticității și originalității care stau la baza relațiilor dintre culturi.
Timp de o săptămână, în trei spații din București, Teatrul Național, Cinema Muzeul Național al Țăranului Român, dar și la Centrul expozițional ROMEXPO, au loc evenimente, expoziții și momente artistice, care vor transpune vizitatorii într-o o experiență culturală panoramică.
Aflat la cea de-a doua ediție, Festivalul Ambasadelor este un eveniment cu un concept unic în peisajul cultural românesc, ce contribuie la sporirea prestigiului și atractivității capitalei României, promovând diversitatea culturală și arta mondială pe o scenă unică.
Mai multe informații despre programul evenimentului găsiți pe: www.fundatiadanvoiculescu.ro.

Materialul prezentat ne-a fost furnizat de către reprezentanții Biroului de presă al Fundației „Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României”