Tăriceanu nu se desparte de Lovin


• singurul parlamentar ALDE din județul nostru a demonstrat că este un apropiat al liderului național al Alianței Liberalilor și Democraților
Pentru cei care se gândeau (a se citi adversarii politici ai lui Dumitru Lovin) că titlul acestui material se traduce printr-o ruptură între liderul ALDE Vâlcea și liderul alianței la nivel național, venim cu o veste proastă. Relațiile dintre Dumitru Lovin și Călin Popescu Tăriceanu sunt tot mai bune, singurul parlamentar ALDE Vâlcea în noul legislativ fiind alături de liderul național la semnarea protocolului de constituire a alianței de guvernare PSD-ALDE.
Așa cum se poate vedea din imaginea alăturată, Dumitru Lovin (foto, în picioare, în stânga lui Tăriceanu) a fost unul dintre parlamentarii ALDE care au participat activ la semnarea protocolului alianței de guvernare. De acum, printre liberal-democrații pe al căror suport în Camera Deputaților se vor putea baza social-democrații se numără și Dumitru Lovin. De altfel, ne așteptăm ca alesul ALDE Vâlcea să fie unul dintre cei mai activi parlamentari vâlceni în viitorul legislativ, cunoscute fiind implicarea și determinarea acestuia pentru rezolvarea problemelor.