Full de aşi pentru Cîlea


Ion-Calea4După ce în presă au apărut in­for­mații care dau drept certă tre­ce­rea a trei primari pesediști la UNPR, președinte Ion Cîlea a lan­sat contraatacul de dezmințire a aces­tei informații, convocând în fața ziariștilor pe cei trei posibili tra­seiști: Ion Curelaru de la Bălcești, Sabin Cupăreanu de la Diculești și Cons­tantin Briceag de la Valea Mare.

„I-am adus în fața dumnea­voas­­tră ca să spune clar ce intenții au!” și-a început discursul preșe­din­tele Cîlea, neuitând însă să aducă aminte și de investițiile pe care le-a facilitat în comunele respective, ca președinte al Consiliului Județean.

Dintre cei trei aflați în fața plu­to­nului de execuție doar Briceag a fost ferm: „Plec din PSD dacă plea­că și domnul președinte. Îl rog să îmi spună dacă are de gând să o facă pentru a putea să mă pre­gă­tesc și eu. Și vă mai spun ceva. Sunt bun prieten cu deputatul Dan Maziliu iar la ultima întâlnire cu el eu i-am propus să revină în PSD…”

La polul opus, politrucul de la Băl­cești a răspuns la orice între­ba­re, invariabil, adăugând adverbul „deo­camdată”: deocamdată rămân, deo­camdată nu plec, deocamdată nu știu… Cu alte cuvinte, în viitorul apro­piat, ca și adverbul, primarul Cure­laru nu se va mai conjuga și de­clina cu PSD!

Al treilea muschetar, Cupărea­nu, a spus că el nu pleacă și gata. Deocamdată… După care a râs și s-a declarat un om de stânga convins!

Halal politică!