Poliția, la datorie


Prins băut la volan
Poliţiştii din Călimăneşti l-au depistat pe O. Eugen, de 47 de ani, în timp ce a condus un auto­turism având o îmbibaţie alcoo­lică de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-au recoltat două probe de sânge în vederea sta­bi­lirii alcoolemiei.

Beat, a intrat cu maşina-n şanţ
În ziua de 9 februarie, poliţiştii din Bălceşti au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că pe strada Mihai Viteazu s-a produs un accident rutier. Din primele verificări s-a cons­tatat faptul că Adrian C. (de 26 de ani, din comuna Ghioroiu), în timp ce conducea un autoturism, din cauza vitezei excesive, într-o curbă la stânga a pierdut con­trolul volanului, ieşind cu auto în afara părţii carosabile răstur­nându-se, totodată distrugând trei laturi din beton dintr-un gard şi un stâlp de lemn, nefiind soldat cu victime omeneşti.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest re­zultatul fiind de 0,71 mg/l alcool în aer expirat, procedându-se la conducerea acestuia la Spitalul Drăgăşani în vederea recoltării de probe biologice. Conducă­to­rilor auto li s-a întocmit dosar pe­nal sub aspectul comiterii in­frac­ţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului.