32 DE ANI ÎMPREUNĂ


Cotidianul CURIERUL DE VÂLCEA a avut un nou an (2021) diferit față de primii 30 și doar asemănător celui de-al 31-lea din existența sa (2020). Aproape zi de zi, săptămână de săptămână și lună de lună, noi, toți vâlcenii, toți românii și… chiar aproape întreaga planetă am avut un mod similar de a trăi! În mai puțin de doi ani, am trăit și trecut împreună peste provocări pe care poate multe generații de-a lungul timpului nu au avut ghinionul (sau șansa!?) să le străbată. Dar am rămas ÎMPREUNĂ! Acesta este poate cel mai mare câștig pe care omenirea îl are după acești doi ani dificili, într-un moment în care pare că ne aflăm în alt «vârf de formă» al pandemiei de Coronavirus! Peste ani și ani, aceste cuvinte nu vor mai putea fi înțelese și gândite așa cum le simțim și trăim noi acum. Însă, dincolo de micimea cuvintelor, rămân marile lor semnificații! Oamenii au învățat să fie mai aproape unii de alții, chiar și de la distanță! A fost o schimbare majoră în mentalitatea omenirii venită aproape peste noapte, din nevoie, dar care, în mod cert, va avea și impact pozitiv pe termen mediu sau lung. Ce nu te omoară te face mai puternic!
Așa a fost, este și probabil va rămâne viața și pentru cotidianul CURIERUL DE VÂLCEA, ziarul care, cu peste trei decenii în urmă, pe 22 ianuarie 1990, la primele ore ale zilei, da binețe vâlcenilor. A fost un oaspete insolit, un ziar născut în alte momente dificile și de confuzie, după focul acelor zile fierbinți de schimbare în societatea românească.
CURIERUL DE VÂLCEA a promovat permanent în paginile sale, prin cele peste 8.500 de ediții de la fondare și până astăzi, statul de drept, democratic și social, în care libertatea și demnitatea omului, justiția dreaptă, dreptul la muncă, la cultură, învățătură, ocrotirea sănătății și bunăstarea tuturor românilor reprezintă valori supreme, în spiritul tradițiilor democrate ale poporului român și al idealurilor din decembrie 1989.


La mulți ani, Curierul de Vâlcea!
La mulți ani, Vâlcea și vâlceni!

Tags: , , , ,

11 thoughts on “32 DE ANI ÎMPREUNĂ

  1. Draga domne, va felicit, avem probleme la Fisc cu persoane care cunosc chimia alimentara ilegal in GSEAS Cozia Veche, sat Nucet, au reale probleme cu militia sovietica in furt de atestate mecanice din Cotul Donului, deci promotia 2001, Real mate-fizica[sau ziaristii instalatori informatici, pe butuci, de ce domne?…desfintam, per motive politice, pensiile de lux JUSTITIE MCV /SIIJ,,.recoltari bilogice, BLAJ.S-a auzit de comunistii Doftana, sa dea Dumnezeu sa le dea minte, har pricepere spor ca au infaptuit in viata, noi sintem tabele bisericesti straine, neoplazice, nu avem puterea de ,, criterii politice,, pe republicati, ma chis, nebunii pe coame, emigranti nu exista, sa dea Dumnezeu VISINESCU/UTECISTUL ROSU[sintem declarati rascoala chiabura sovina Ardeal]…..nu au percept material efect scontat termen lung.Am auzit…in OLLANI Riviera, secta basarabeana…pacat…le televizeaza acum in direct premierul UUSCENCOO si Primasenco…la noi blocul sovietic..i-a dat de curand..ne lipsim saraci de comertul tiganesc prusac interregio…cuvant sustine regina nu sunet office.

  2. Noi sintem saracanii doasre APIA Socialisti cica lezeaza ALDE ROMANIA, analize mosieresti contul 3000/7000/8000….isi fac ,, mutatie BREZOI,,…deeaceea nu-i prind gardienii mafia haine aveau botox scump spitalul militar…faceau treaba nu-s toti beligeranti sa agoniseasca cu nedreptate noi,, mutatii ARGES Judet Agnita Dava,,.la intuneric la JOASAF COTMEANA…se aude la legionari de legea terenurilor funciare intravilane 2022 gen MIOVENI.Viitorul NATIUNII ROMANE….si astea tripou….duca-se …ptiu…faca-se voia noastra!….

  3. Unde s-a mai auzit ca tu nu ai, chiaburi din TG.MURES cu 5 ha tarina, malura tintirim, sa desfiintezi intereggio, per motivul ca tactu mata nu au legitimatii soldati dar tu umblii pe INTRANET de mic copil, pe windows 7 al soldatilor calculator.Sint tigani.FITIS.

  4. Ca nu te-am pus eu rudita, sa nu platesti cas la doctori 50 de ani sa ,, plantezi la sol,, tu esti o torta vie pe viitor…sintem Alesii Domnului nu Slugile Satanei!…

  5. Ce? sintem ceacari caini, nici cu mintea nu realizezi, gata am auzit am terminat citatul trecem pe ips Staniloaie religia sfantului Soare sau SISTEMUL.Ce santem prosti?gata…pa…frenologia sfantului Soare pe Pamant de-a pururi austro-ungarii lituanieni latvieni BLANARI contra furtosi.Sint hapsani…pa!….

  6. Nu muncesc, da-i dracu in Economic Grup scolar capuseaza Sistemul sintem o Asociatie asta santem, ca sufera pe sfera?…barbatii de la legionari filtre UV ne-au scos de la Sistem pe tara in Adunari UTC /ALDE, nu tinem cu ei fura dracu din SJV cerem colocviu, rupem foaia de Parcurs sint criminali de razboi in Auscwitz…ieri un om a murit ditamai IMPIEGATUL ziarist CFR,, atacat de nevroticii batuti in Mioveni de armata in ,, contencios administrativ,, feriti-va dracu de ei pe sfera emotionala batuti de armata…sintem o Asociatie pe linia genealogica cu ramuri afiliate asta sintem….revin…nu au muncit ceva in PCR la SJV…asteapta zile bune medicament ZIPREXA pe VERTEBRA la CASA de NEBUNI,,cu reclamatii HOTII NOI,, la ECONOM,, Arhiepiscopie sf Nicolaie,, maici, proaste,, revin…sint criminali de razboi,umbla POPII CULTE cu barfe din acte la zi la ordinea zilei ne lipsim de ei ramane FRASINEI si SCAUIENI…sint criminali de razboi, la munca cu ei, afara din SJV din chitante.Interzisa comunicarea cu ei OLANZAPINA pe bataia vertebrei proastya nu gandim logic nu-i medicament nu au platit nu au cas ,,, out din SJV…17 ani REVOLUTIE/25 ani COTUL DONULUI recurs acte Arhiva.Pa.

  7. Va spun ii urmarii in Afteia Agaton Cornet sarbatorii cu dobrogenii pamant romanesc MICA UNIRE, a urmarit sa strice circuitul turisticin statiune mofete,si cote Vartoape preturi minime Slanic Moldova,de pe urma adunarii utc si legionari filtre uv,la Sistem, noi cei cu atestat profesional profesionala chimica maici si liceu teoretic cu brevet,ca nu mai are cine ajuta romanii i tara asta pana in 30 hectare dupa semnarea biletului notar trebuie chemati in judecata legal PROCURATURA la PRELEVARE SERVICII MEDICALE SANITAS PROFESIONALE[nemtii din tara] a obstructionat pune pensia omului nu munceste a furat inventii pune organele,il tinea la revista satului si de fizica chimie Aprovizionare/Gostat.Ne cheama Consta dupa bilet notar semnam Sentiinta.Nu-i prima data..cica la Alba Iulia la Mohacs.

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More Stories From Eveniment

About Curierul de Valcea,