Ziua copilului la Annabella A-Z


Annabella şi Râureni a îmbrăcat haine de sărbătoare de Ziua Internațională a copiilor și i-a invitat deopotrivă pe cei mici și pe cei mari la un eveniment special, alături de personaje de poveste.
Annabella A-Z s-a transformat într-un imens spaţiu de joacă pentru cei peste 400 de copii care au participat la mega petrecerea de Ziua Copilului. Împreună cu îndrăgitele Cenuşăreasa şi Albă-ca-Zăpada cei mici s-au bucurat de o zi plină cu dansuri, dar şi jocuri şi concursuri cu multe cadouri şi premii.
Parcarea Annabella A-Z a fost neîncapătoare pentru sutele de desene pe asfalt ale micilor artişti talentaţi în a îmbina culorile. Piraţii sub atenta îndrumare a Clowniţei au făcut picturi pe faţa şi ateliere de creaţie în care i-au învăţat pe copii să creeze figurine din baloane şi colaje surpinzătoare cu imagini din desenele animate preferate.
Invitaţii speciali au fost mascotele mult iubitelor personaje de desene animate Minni şi Mickey Mouse, Goofy, Donald şi Winnie. Cu mic cu mare invitaţii au fost încântaţi să facă fotografii, să le vorbească şi să se joace cu ei.
„Am organizat cu deosebită plăcere acest eveniment pentru cei mai mici dintre clienţii noştri. Ne-a bucurat prezenta lor într-un numar atat de mare alături de noi. Am fost fericiti sa ne amintim de momentele memorabile ale copilariei noastre şi să le oferim momente de neuitat pentru copilaria lor.”, a declarat Dan Mutu, Director General Annabella.