Vrei să lucrezi în Poliție? 55 de posturi te așteaptă!


Prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanții IPJ Vâlcea fac cunoscut faptul că această instituție va scoate la concurs 55 de posturi actualmente vacante. Astfel, în perioada 3-7 octombrie, persoanele care doresc să devină polițiști se pot înscrie pentru concursul ce va fi organizat în vedere ocupării acestor posturi.

Ce trebuie să facă viitorii polițiști

„La nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vâlcea sunt scoase la concurs 55 de posturi, din care 54 sunt pentru încadrarea directă de agenţi în structurile de ordine publică şi poliţie rutieră, atât în mediul urban cât şi în mediul rural. Celălalt post de agent este pentru reîncadrarea celor care au avut calitatea de poliţişti şi pot fi reîncadraţi, care au studii conform cerinţei postului, respectiv îndeplinesc cerinţele legale”, se arată în comunicatul de presă la care am făcut referire.
De asemenea, persoanele interesate pot obține mai multe detalii privind condiţiile de înscriere, documentaţia necesară, probele de concurs, tematica şi bibliografia consultând pagina de web a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vâlcea. Adresa instituției este următoarea: www.vl.politiaromana.ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.