Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

27 septembrie 2020

„Viperele albastre” țintesc victoria pe terenul șoimilor


• partida este programată la Pâncota, chiar în Vinerea Mare
Ocupantele primelor două poziții din play-out-ul Serie Vest a ligii secunde de fotbal își dau întâlnire în jocul direct. Jucătorii de la CS Municpal Râmnicu Vâlcea vor evolua pe terenul arădenilor de la Șoimii Pâncota. Partida este programată vineri, 29 aprilie, chiar în Vinerea Mare. Vâlcenii pregătiți de antrenorul Adrian Dulcea, supranumiți și „viperele albastre”, ocupă primul loc în clasamentul din campionatul codașelor. Municipalii au șase puncte avans față de Șoimii Pâncota, ocupanta poziției a doua, alb-albaștrii țintind un succes care să le aducă trei puncte pentru consolidarea poziției din clasament. Pe de altă parte, dacă vâlcenii nu au mai deloc emoții în ceea ce privește retrogradarea, gazdele nu sunt scăpate de griji în această privință. Pâncotanii au mare nevoie de puncte pentru a-și securiza, la rândul lor, poziția secundă în clasament. Se anunță așadar un meci foarte interesant între Șoimii Pâncota și CSM Râmnicu Vâlcea, un meci în care echipa noastră pleacă din postura de favorită pentru obținerea celor trei puncte.

Adi Dulcea: „Mergem la victorie, așa cum facem în fiecare meci”

Într-un interviu acordat pentru site-ul oficial al clubului din Parcul Zăvoi, antrenorul de la CS Municipal Râmnicu Vâlcea și-a exprimat încrederea în forțele elevilor săi de a-și trece în cont un nou succes în play-out-ul Seriei Vest. Adrian Dulcea (foto alăturat) este neînvins de când a preluat formația sprijinită financiar de Primăria Râmnicului. El a debutat cu o victorie pe banca formației noastre, în deplasarea de la Unirea Tărlungeni, iar apoi a remizat, acasă, în compania Olimpiei Satu Mare.
DULCEA„Mergem la Pâncota să ne facem jocul pe care îl dorim. Eu nu iau în calcul o eventuală înfrângere. CSM Râmnicu Vâlcea este echipa de pe primul loc al clasamentului şi trebuie să demonstrăm acest lucru. Mergem la victorie, aşa cum facem la fiecare meci. Ştiu că la Pâncota terenul nu este de cea mai bună calitate, că este un obstacol la construcţie, dar dorinţa de victorie şi atitudinea pot conta foarte mult în câştigarea partidei. Îl cunosc pe tehnicianul de la Şoimii, pe domul Zsolt Muzsnay. Ştiu că este un antrenor care insuflă un stil ofensiv echipei. Am urmărit Pâncota, la fel cum urmăresc toţi adversarii. Şoimii a legat două victorii în deplasare, sunt convins că ne aşteaptă un meci greu”, a declarat Adrian Dulcea, pentru site-ul oficial al CS Municipal, înaintea plecării echipei noastre spre Pâncota.

Etichete: , , , , ,

Alte articole de la Fotbal