Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

30 septembrie 2020

Vino la Maratonul Olteniei! Te așteaptă adrenalină, premii și multă distracție


Reprezentanții CEZ Romania anunță startul înscrierilor pentru cea de-a patra ediție a Maratonului Olteniei. Acest mult așteptat eveniment sportiv destinat pasionaților de mișcare în aer liber, cât și de adrenalină, premii și distracție va avea loc la finalul lunii august, pe 27 și 28. Ca de obicei, punctul central al manifestării va fi Parcul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea. Cinci tipuri de trasee îi așteaptă pe cei care se vor înscrie la concurs. Acestea sunt: MTB – 34 km, MTB – 51 km, Trail Running – 10,5 km, Trail Running – 21,2 km și MTB & Trail. Taxele de participare variază între 50 și 100 de lei, în funcție de tipul de traseu și de perioada în care vor fi achitați banii.
„Am lansat înscrierile pentru Maratonul Olteniei 2016, 4X4 pentru corpul tău! Rezervă-ți locul la cursa preferată, de MTB (27 august) sau Trail (28 august) sau la amândouă! Dacă ai deja trecută în calendar data MO 2016 și asteptai cu nerăbdare înscrierile, acum e momentul. Anul acesta, înscrierile pentru cea de-a patra ediție a celui mai important eveniment de mountain bike și trail running din Oltenia se pot face direct pe site-ul evenimentului www.maratonulolteniei.ro. Am pregătit pentru tine, la Maratonul Olteniei 2016, un eveniment CEZ Romania, patru probe cu tradiție, MTB Cross-country și Trail Running, fiecare cu câte două variante de traseu”, se arată într-un comunicat de presă transmis de reprezentanții CEZ pe marginea acestui subiect.

Banii obținuți vor fi folosiți pentru Secția Pediatrie a Spitalului Județean Vâlcea

Cei interesați trebuie să știe înscrierile se pot face on-line, la următoarea adresă: http://www.maratonulolteniei.ro/inscrie-te. Suma care va fi strânsă din taxele de participare, completată de CEZ Romania, va asigura dotarea Secției de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea cu echipamente medicale vitale.
„Urmăriți îndeaproape www.maratonulolteniei.ro și paginile de Facebook www.facebook.com/MaratonulOlteniei și https://www.facebook.com/energiepentrubine și veți afla la timp informații despre eveniment, sfaturi de pregătire și experiențe din anii anteriori. Te așteptăm la start în Parcul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea! Spor la antrenamente!”, mai precizează reprezentanții CEZ Romania.

Alte articole de la Actualitate