Viitoarele stele din handbalul feminin s-au întrecut la Vâlcea


La mijlocul săptămânii trecute, Sala Sporturilor „Traian” din Râmnicu Vâlcea a găzduit o inedită com­petiție sportivă destinată celor mai mici dintre practi­cantele handalului: Festivalul Național de Minihandbal pentru fete. Evenimentul sportiv de anver­gură națională s-a desfășurat cu sprijinul și implicarea directă a Primăriei Râmnicu Vâlcea, Federației Române de Handbal, a Asociației Județene de Handbal și a Colegiului Energetic din Râmnicu Vâlcea.
Festivitatea de premiere a celor mai valoroase echipe și sportive prezente la poalele Capelei s-a desfășurat joi, 8 iunie. Medaliile și diplomele au fost înmânate de nume cunoscute ale sportului vâlcean, precum Petre Berbecaru – președintele Handbal Club Municipal Râmnicu Vâlcea, Lucian Trandafirescu – președintele Asociației Sportive HandbalFan Râmnicu Vâlcea și Bogdan Marinescu – directorul DJST Vâlcea.
„Putem spune că, pe parcursul celor trei zile, am putut vedea handbal de calitate la nivel juvenil, supra­vegheat atent de oameni cu suflet mare ai handbalului, anume Steluţa Luca, Mia Rădoi, Marius Dănuleţ, Cris­tina Rouă etc. Vedem că la Râmnicu Vâlcea se dorește continuarea tradiției handbalistice feminine, fapt pentru care apreciem la modul pozitiv eforturile tuturor celor implicați. Știm cu toții ce înseamnă să organizezi eve­nimente de o asemenea anvergură, mai ales când ai aliniate la start 16 echipe din toată țara. Mulțumim pe această cale tuturor celor care s-au implicat pentru ca totul să decurgă fără probleme și apreciem astfel de inițiative, încurajând ca și pe viitor să se organizeze evenimente sportive de această talie”, se arată într-un comunicat de presă transmis de către reprezentanții Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vâlcea.