„Învăț să fiu sănătos”, la Școala Spiru Haret


Pe 8 iunie, reprezentanții Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vâlcea au desfășurat o acțiune sportiv-educativă la Școala Gimnazială Spiru Haret din Râmnicu Vâlcea. Motto-ul sub care s-a desfășurat această acțiune a fost „Învăț să fiu sănătos”.
Conform datelor transmise de către organizatori, evenimentul a adus la start peste 80 de elevi ai claselor I-IV. Aceștia au putut participa la diverse probe sportive pe echipe. „S-a urmărit lucrul în echipă și capacitatea de concentrare, pentru a duce la bun sfârșit probele în timpul impus. Am apreciat faptul că la această școală sunt încadrați și copii cu dizabilități, ei fiind ajutați să se integreze mai ușor în societate”, au declarat organizatorii.
De amintit și faptul că parteneri la această acțiune au fost profesor coordonator Ribana Filofteia Diculescu și profesor pentru învățământul primar Rosina Agus, de la Școala Spiru Haret. Acțiunii educative s-au alăturat, în calitate de sponsori, reprezentanții câtorva societăți comerciale din județul nostru.
La finalul evenimentului, reprezentanții Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vâlcea au premiat câștigătorii, oferindu-le diplome, medalii și tricouri.