Vești proaste de la CET Govora


• se înăspresc condițiile pentru debranșarea de la sistemul centralizat de încălzire
Prin intermediul unui comunicat de presă dat recent publicității, reprezentanții CET Govora au făcut cunoscut că „începând cu data de 20.08.2018, nu se mai avizează cereri de intenţie pentru deconectare/debranşare. Cererile depuse ulterior se vor aviza pentru deconectare/debranşare după finalizarea sezonului de încălzire 2018/2019”.
O altă veste deloc bună pentru cei care doresc să renunțe la sistemul centralizat de încălzire în favoarea celui individual este reprezentată de faptul că, „pentru evitarea oricăror neconformităţi privind «acordul vecinilor de apartament pe orizontală şi verticală», aşa cum prevede art. 30, alin (2), lit a), acesta va fi luat în considerare doar dacă declaraţia privind acordul va fi redactată printr-un notariat public. Așadar, de acum încolo, pentru a vă debranșa de la sistemul centralizat al CET Govora va trebui să faceți o vizită și notarului public, cu vecinii după dumneavoastră!

Probele de alimentare cu energie termică vor demara de la 1 octombrie

În altă ordine de idei, prin intermediul aceluiași comunicat de presă, reprezentanții CET Govora au mai făcut cunoscut faptul că, „pentru pregătirea reţelelor de distribuţie agent termic pentru încălzire în noul sezon de iarnă 2018-2019, se va proceda la încărcarea instalaţiilor de alimentare cu energie termică pentru realizarea probelor la rece şi la cald începând cu data de 01.10.2018”.