Veste-șoc pentru iubitorii fotbalului vâlcean


• Marius Staicu s-a despărțit de CS Municipal
În această dimineață, împătimiții fotbalului vâlcean au fost luați prin surprindere de o veste oficială venită dinspre conducerea clubului din Parcul Zăvoi. Golgeterul echipei noastre din acest sezon, atacantul Marius Staicu, și-a reziliat contractul, de comun acord cu oficialii clubului râmnicean. Așa cum ați aflat din paginile „Curierului” la momentul oportun, Marius Staicu este cel mai bun marcator al echipei noastre după cele 18 etape trecute din sezonul actual al Seriei Vest din liga secundă de fotbal. Cu 13 reușite, el se află pe locul secund în clasamentul general al campionatului după numărul golurilor marcate.

Atacantul urmează să semneze cu un club din Liga I

Rămas liber de contract, vârful de lance de la CSM urmează să ajungă la o înțelegere cu reprezentanții unui club care evoluează pe prima „scenă” a fotbalului românesc. Din câte se pare, „pe fir” s-ar afla o echipă din Oltenia, adică CSU Universitatea Craiova sau Pandurii Târgu Jiu.

Ce spune Marius Staicu după rezilierea contractului?

Prin intermediul unui comunicat de presă apărut tot astăzi pe site-ul oficial al clubului din Parcul Zăvoi, oficialii echipei noastre prezintă punctul de vedere al lui Marius Staicu după rezilierea contractului. În rândurile următoare, cităm informația la care facem referire: „Am petrecut o perioadă frumoasă la Râmnicu Vâlcea. Ţin să le mulţumesc tuturor celor de la CSM pentru susţinere. De asemenea, îi salut pe suporterii echipei, pe cei din galerie care au fost alături de mine şi m-au încurajat în permanenţă. Normal că le voi ţine pumnii strânşi băieţilor pentru partea a doua a campionatului. Sper să rămână acolo sus în clasament. Eu voi rămâne o Viperă Albastră adevărată!”.