Vâlcea rămâne în topul județelor cu cele mai puține cazuri de Coronavirus


Până astăzi, 11 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 5.990 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 758 au fost declarate vindecate și externate. În funcție de numărul de cazuri confirmate, pe județe, potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică, Vâlcea se află printre județele cel mai puțin afectate, cu numai 13 cazuri confirmate în total. Primele trei județe în funcție de numărul redus al cazurilor de îmbolnăvire sunt: Olt – 11. Gorj – 8, Harghita – 6. Ca și Vâlcea, 13 cazuri confirmate mai au județele Buzău, Sălaj și Tulcea.
Până acum, 282 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman și Gorj, au decedat.
De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 523 de noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 208 de pacienți.

Posting....